Göç Zamanı ilk bölümü seyirciyi ekrana kilitledi – 2. bölüm fragmanını izle!

Güncelleme Tarihi:

Göç Zamanı ilk bölümü seyirciyi ekrana kilitledi – 2. bölüm fragmanını izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2016 03:15

Star TV’nin merakla beklenen dizisi Göç Zamanı’nın ilk bölümü Cumartesi günü seyirciyle buluştu. İlk bölümden izleyiciyi ekrana kilitleyen dizinin başrollerinde Vahide Perçin, Talat Bulut ve Tilbe Saran yer alıyor. Göç zamanı detayları ve 2. yeni bölüm fragmanı…

Haberin Devamı

Göç Zamanı, bir annenin, zulümden kaçırdığı çocuklarını bilmeden bir cehenneme sokuşunun; gözlerinin önünde her birinin dağılıp gidişinin;  onlara sahip çıkmak için çırpınışının öyküsünü anlatıyor. 

Göç Zamanı'nda Vahide Perçin, Cennet rolüyle izleyicilerle buluşurken, Yılmaz karakterine ise Talat Bulut can veriyor. Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini Veli Çelik’in ve Makedonyalı görüntü yönetmeni Dimo Popov'un katkılarıyla ekrana gelen dizi, deneyimli oyuncu kadrosu, başarılı senaryosu ile dikkat çekiyor.

90’a yakın set çalışanının bulunduğu Göç Zamanı, çekim tekniğiyle fark yaratacak bir görsel zenginliğe sahip. Çekimleri Mardin’de başlayan, Adana ve İstanbul'da devam eden dizi, zengin doğa ve kent görüntülerini barındırıyor. Kostümler ünlü moda tasarımcısı Bahar Korçan’a ait.

Haberin Devamı

GÖÇ ZAMANI 2. BÖLÜM FRAGMANI

GÖÇ ZAMANI DİZİSİNİN KONUSU

Yıllarca annesini ‘kuma anne’ bilen ve onu öldürmek için gelen yemin… Cennet önce ona kendisinin annesi olduğunu kabullendirmeye çalışacak. Zümrüt ise girdiği bu parıltılı dünyada, yolunu kaybedecek. Cennet kızına sahip çıktığında ise çok geç olacak; geriye kalbi kırık bir genç kız ve masumiyetini kaybetmiş bir aşk hikayesi kalacak. Bu zengin çevreden tiksinen Kiraz ise bambaşka bir hayalin peşinden gidecek. Cennet bir kez daha kadının değişmeyen yazgısını görecek ve yeniden isyan edecek ama umudunu asla kaybetmeyecek. Çünkü o anadır. Dünya yansa da çocuklarını kanatları altına alacak, o sıcak kucak onlar için daima sığınılacak son kale olarak varlığını sürdürecek.

Göç Zamanı dizisinin 2. Bölümü 6 Şubat Cumartesi saat 20.00’da Star TV’de izleyici ile buluşacak…

BAKMADAN GEÇME!