Göç Zamanı dizisi 10. Bölüm fragmanında Kiraz şoku - İzle

Güncelleme Tarihi:

Göç Zamanı dizisi 10. Bölüm fragmanında Kiraz şoku - İzle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2016 20:23

STAR TV’nin sevilen dizisi Göç Zamanı’nın 10. Bölüm fragmanı yayınlandı. Cennet, İstanbul’a Kiraz’ı bulmaya gidecek. Peki, Kiraz’ı bulabilecek mi? Göç Zamanı 10. Bölüm fragmanı ve daha fazlası haberimizde..

Haberin Devamı

Yapımcılığını Limon Film Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini ise Veli Çelik’in yaptığı Göç Zamanı dizisi yeni bölümü ile sürpriz sahnelerle geliyor. Usta yönetmen Veli Çelik, Mardin’de çekimleri tamamlanan Göç Zamanı bu hafta 10. bölüm ile ekrana gelecek. Göç Zamanı dizisinde bu hafta neler yaşanacak? Cennet, Kiraz’ı bulabilecek mi?

Yayın Günü: 2 Nisan Cumartesi
Yayın Saati:
20.00

GÖÇ ZAMANI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sevgi girdiği çıkmazdan kurtulmanın yolunu intihar teşebbüsünde buluyor. Yılmaz bir yandan ailesini bir arada tutmaya çalışırken bir yandan da Hande’nin akıl almaz oyunlarıyla baş etmek zorunda. Hande, Yılmaz’a otel gecesinin meyvesi olarak bebek beklediğini söylemesi işleri iyice karıştırıyor. Kiraz, kadın tüccarlarından yakasını kurtaramayacağını anlayınca, boyun eğiyor. Geri dönüşü imkânsız bir yola giriyor. Zümrüt ve Yusuf aşkı adım adım tırmanırken Demir de Yusuf’a iyice bileniyor. Cennet, Yılmaz’dan uzak durmak için araya mesafe koydu ama kuruş parası, sığınacağı tek güvenli bir liman olmadan ayakta ve hayatta nasıl kalacak? Bunların yanı sıra baştan ayağa öfkeyle donanmış, gizemli bir kadın adım adım yaklaşıyor. Kim bu kadın ve ne istiyor.

Haberin Devamı

Göç Zamanı dizisi 10. Bölüm fragmanında Kiraz şoku - İzle

GÖÇ ZAMANI KONUSU

Göç Zamanı, bir annenin, zulümden kaçırdığı çocuklarını bilmeden bir cehenneme sokuşunun; gözlerinin önünde her birinin dağılıp gidişinin; onlara sahip çıkmak için çırpınışının öyküsünü anlatıyor.

Yıllarca annesini ‘kuma anne’ bilen ve onu öldürmek için gelen Yemin… Cennet önce ona kendisinin annesi olduğunu kabullendirmeye çalışacak. Zümrüt ise girdiği bu parıltılı dünyada, yolunu kaybedecek. Cennet kızına sahip çıktığında ise çok geç olacak; geriye kalbi kırık bir genç kız ve masumiyetini kaybetmiş bir aşk hikayesi kalacak. Bu zengin çevreden tiksinen Kiraz ise bambaşka bir hayalin peşinden gidecek. Cennet bir kez daha kadının değişmeyen yazgısını görecek ve yeniden isyan edecek ama umudunu asla kaybetmeyecek. Çünkü o anadır. Dünya yansa da çocuklarını kanatları altına alacak, o sıcak kucak onlar için daima sığınılacak son kale olarak varlığını sürdürecek.

Haberin Devamı

OYUNCU KADROSU:

Cennet: Vahide Perçin

Yılmaz: Talat Bulut

Hanım: Tilbe Saran

Artem: Engin Benli

Cemal: Ali Erkazan

Zümrüt: Cansu Torun

Sevgi: Arzu Gamze Kılınç

Kiraz: Elif Ceren Balıkçı

Yemin: Gürkan Günal

BAKMADAN GEÇME!