Ünlü oyuncu Gamze Topuz eski eşine geri mi döndü?

Güncelleme Tarihi:

Ünlü oyuncu Gamze Topuz eski eşine geri mi döndü
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 14:04

Şimdilerde “Evli ve Öfkeli” dizisinde rol alan ünlü oyuncu Gamze Topuz, geçtiğimiz gün eski eşi Ümit Kantarcılar ile birlikte Cihangir’de görüntülendi. Çocukları için sıklıkla bir araya gelen çiftin bu buluşmaları akıllarda soru işaretleri uyandırdı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Doktorlar” ve “Evli ve Öfkeli” gibi reyting rekorları kıran dizilerde rol alan Gamze Topuz, geçtiğimiz gün Cihangir’de eski eşi Ümit kantarcılar ile birlikte görüntülendi. Gamze Topuz ve Ümit Kantarcılar, kendilerini görüntüleyen magazin muhabirlerinin sorularını yanıtsız bırakmadı. İşte detaylar…

Şuan Çok İyi Arkadaşız!

Geçtiğimiz Şubat ayında boşanan, önceki gün Cihangir’de görüntülenen eski çift, muhabirlerin sorularına, “Şuan çok iyi arkadaşız, çocuğumuz için gerektiğinde görüşüyoruz” şeklinde cevap verdi.

Ünlü oyuncu Gamze Topuz eski eşine geri mi döndü

İhanet İddialarıyla Ayrılmışlardı!

Gamze Topuz ve Ümit kantarcılar, 2014 yılında evlenmiş ve bu evlilikten “Naz” adından bir kız çocukları olmuştu. Çift, ihanet iddialarıyla geçtiğimiz Şubat ayında ayrılmıştı.

Haberin Devamı

İhanet iddialarıyla boşanan eski çift, önceki gün Cihangir’de baş başa eğlenirken görüntülendi. Eski çift muhabirlerin sorularına, “Ayrıldığımızda çıkan haberler doğru değildi. Arkadaşız ve çocuğumuz için görüşüyoruz.” dedi.

BAKMADAN GEÇME!