Fitness hocasıyla yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Fitness hocasıyla yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2006 00:00

Paul McCartney’den ayrıldığı için haksız yere eleştirildiğini ileri süren Heather Mills, geçtiğimiz hafta fitness hocası Ben Amigoni ile samimi bir şekilde görüntülendi.

Sir Paul McCartney ile devam eden boşanma davasıyla dünya magazin basınının gündemine oturan Heather Mills’in artık attığı her adım takip ediliyor. Hello! dergisi, son sayısında Mills’ın fitness hocası Ben Amigoni ile çekilmiş görüntülerini yayınladı. Hello! editörleri, çekilen fotoğraflardan yola çıkarak Amigoni’nin vücut dilini mercek altına alıp yakışıklı koç ile Mills arasında aşırı bir samimiyetin var olduğunu ileri sürdü. Dergiden çıkan haberde Amigoni’nin konuşurken Mills’a sık sık dokunmasının bu samimiyetin en büyük göstergesi olduğu belirtiliyor.

Birkaç ay önce önemli bir ameliyat geçiren Mills, eski formuna kavuşabilmek için 22 yaşındaki fitness hocası Ben Amigoni ile egzersizlere başlamıştı. Mills’in evinde gerçekleşen bu fitness seansları çok geçmeden aşk dedikodularının çıkmasına neden oldu. Amigoni’nin mesai saatlerinin dışında da Mills ile dışarıda görüşmesi bu dedikoduları iyice artırdı. Mills’in, Amigoni ile aşk yaşadığına dair basında çıkan haberlerin devam eden boşanma davasını ne yönde etkileyeceği ise merak konusu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!