Filinta’ya İki Yeni Oyuncu Daha Katılıyor

Güncelleme Tarihi:

Filinta’ya İki Yeni Oyuncu Daha Katılıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2015 11:28

Geçtiğimiz sezon izleyenlerin ilgisini toplayarak başarılı olan Filinta, bu yıl ikinci sezonu Filinta “Bin Yılın Şafağında” ile reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Filinta dizisine hangi oyuncular katılacak? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Televizyon ekranlarının sevilen dönem dizisi Filinta “Binyılın Şafağında” aksiyonun bir an olsun dinmediği heyecan verici sahneleri ile izleyenleri ekranları başına kilitlemeye devam ediyor.

Filinta Demet Tuncer’den sonra kadrosuna iki yeni oyuncu daha ekliyor. Filinta’ya dahil olacak oyuncular kim? İşte detaylar…

Filinta’nın Oyuncu Kadrosuna Kimler Katılıyor?

Yenilenen kadrosuna geçtiğimiz hafta Demet Tuncer’i ekleyen Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ dizisine bu hafta iki yeni oyuncu daha katılıyor.

Türkiye’nin ilk Bilim Kurgu oyunu ‘Üçüncü Türden Yakın İlişkileri’ yazan, yazar, yönetmen ve oyuncu Uğur Uludağ olacak.

İki ünlü oyuncu Filinta dizisine oyunculuklarıyla ve canlandıracakları sürpriz karakterleriyle yeni bir soluk getirecekler. 

Filinta’ya İki Yeni Oyuncu Daha Katılıyor

Haberin Devamı

Demet Tuncer Kimdir?

Ünlü tiyatro ve dizi oyuncusu Demet Tuncer 1975 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitimini Amerika’da tamamlayan ünlü oyuncu, televizyon ekranlarında yayınlanan “Çocuklar Duymasın” dizisinde canlandırdığı Mary hanım karakteri ile izleyenlerin gönlünde taht kurmayı başardı.

2003 Dublin Uluslararası Edebiyat ödülünü alan Orhan Pamuk'un Benim Adım Kırmızı adlı eserinde geçen Ester karakterinin BBC radyosunda seslendirdi. Demet Tuncer birçok müzikalde oynamış olup sanatçının seslendirdiği bazı şarkılarda bulunmaktadır. Sanatçı 2009 yılında Gogol Bordello şarkısı olan ve Türkçesi Müfide İnselel tarafından bestelenen Dur Bakalım şarkısına klip çekmiştir.2010 yapımı sinema filmi Yahşi Batı'da ise ingiliz bir kadını canlandırmıştır.

Uğur Uludağ Kimdir?

Uğur Uludağ,  27 Eylül 1971 yılında Tunceli’de doğdu. Dört sene sonra İstanbul'a geldi. 4 yaşında ilkokula başladı, liseyi bitirdiğinde olması gereken yaştaydı.

1985 yılında AÇT ile profesyonel oldu, ilk turnesine çıktı. 1987'de ustası Cem Yalın ile tanıştı. 1988 yılında Bakırköy Oyuncuları'na katıldı. 1990 Yılında Gökhan Semiz ile beraber "Espri Standartları Enstitüsü Kurumu" nu yani E.S.E.K'i kurdu. 1991 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi ile tanıştı. 1995 yılında E.S.E.K. profesyonel yaşama Gökhan Semiz'le birlikte yazılmış olan "Tükürür Kaçarım" adlı oyunla merhaba dedi.

Haberin Devamı

Aynı sene "En Alt Kattan Geliyorum" isimli oyunu yazdı ve yönetti. Gökhan Semiz' le birlikte "Bizi Bağlamaz" adlı, 2 kişilik oyunu yapmaya karar verdi ve ertesi sezona o oyunu sahneledi. Aynı sezon "Manda Adında Bir Alık" isimli oyunu yaptı. 1998-99 sezonunda "Biz Evrimi Çok Sevmiştik" i yazdı ve yönetti. Los Angeles'ta düzenlenen, Radikal Alternatif Tiyatro Konferansı'ndan davet aldı ve gitti. Önce Meksika'ya; ardından Las Vegas'a ve son olarak Los Angeles'a yerleşti. Bu arada "Godot'u İzlerken"i yazdı.

Sonra askerliğini yapmak için Aydın'a geldi. Askerlik bittikten sonra "Godot'u İzlerken"i sahneye koydu. 2001 yılında, Türkiye'nin ilk bilim kurgu oyunu olan, "Üçüncü Türden Yakın İlişkiler"i yazdı ve yönetti. Selim Naşit Genç Başarı, Rotary Club Yılın Tiyatro Sanatçısı ve Magazin Gazetecileri Derneği-En İyi Oyun ödülünü aldı.

BAKMADAN GEÇME!