Fahriye Evcen, o işi Aslı Enver’e kaptırdı!

Güncelleme Tarihi:

Fahriye Evcen, o işi Aslı Enver’e kaptırdı
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2016 15:55

“Kavak Yelleri” dizisinde canlandırdığı “Mine” karakteri ile tanıdığımız Aslı Enver, Fahriye Evcen’in işini elinde aldı. Son dönemde ünlü popçu Murat Boz ile yaşadığı aşk sonrasında yıldızı tekrar parlayan güzel oyuncu, bir kozmetik firmasının güzellik elçisi oldu. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Şimdilerde “Kış Güneşi” adlı dizide başarıyla rol alan ve son dönemde ünlü popçu Murat Boz ile yaşadığı aşk ile yıldızı parlayan Aslı Enver, bir kozmetik firmasının güzellik elçisi oldu. İşte detaylar…

Türkiye'de Cansu Dere, Fahriye Evcen ve Azra Akın ile çalışan kozmetik firmasının yeni tercihi Aslı Enver oldu.

Heyecanı Gözlerden Kaçmadı!

Markanın güzellik elçisi olarak ilk kez önceki gün basının karşısına geçen Aslı Enver’in heyecanlı hali gözlerden kaçmadı.

Güzellik elçisi olarak kendisini seçen kozmetik firması için ilk kez basın karşısına çıkan Enver, magazin muhabirlerinin sorularını yanıtsız bırakmadı.

Muhabirlerin, “Markanın yetkilileri, bu yıl neden sizi güzellik elçisi olarak seçtiler?” sorusuna “Bilmiyorum, bunu kendilerine sorun” cevabını verdi.

Haberin Devamı

Aslı Enver ve Murat Boz

Aşk Sorularını Yanıtsız Bıraktı!

Muhabirlerin ünlü popçu Murat Boz hakkında sorular sormaları üzerine Aslı Enver, “Şu an başka bir iş için buradayız. Konuyu başka yerlere çekmezseniz sevinirim.” diyerek basın toplantısını tamamladı.

1 Yıllık Reklam Anlaşmasına 1 Milyon Lira!

Cansu Dere, Fahriye Evcen ve Azra Akın gibi ünlü isimlerle çalışan kozmetik firması, Fahriye Evcen ile yaptıkları anlaşma karşılığında güzel oyuncuya 500 bin dolar verirken, Aslı Enver'e de yüklü bir ücret ödedi.

İddialara göre güzel oyuncu Aslı Enver, 1 yıllık reklam anlaşması için 1 milyon lira aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!