Eve Dönüş 19. bölüm 1. ve 2. fragmanında sürpriz gelişme! - izle

Güncelleme Tarihi:

Eve Dönüş 19. bölüm 1. ve 2. fragmanında sürpriz gelişme - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2016 21:14

Eve Dönüş dizisi 19. bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı! 19 Şubat Cuma akşamı ekrana gelecek olan Eve Dönüş 19. bölümünde Leyla hapse düşüyor. Peki; Eve Dönüş dizisinin 19. bölümünde hangi gelişmeler olacak? Leyla'nın ölü bildiği annesi Şayan geri dönecek mi? Detaylar ve gelişmeler haberimizde...

Haberin Devamı

Atv ekranlarının sevilen dizisi Eve Dönüş 18. bölümü ile bu akşam ekranlardaydı. Sürpriz gelişmeleri ile yeni gününde izleyicilerin karşısına çıkan fenomen dizide takipçiler şimdi de bir sonraki bölümü merak etmeye başladı.

Nefes kesen sahneleri ile heyecanın bir an olsun dinmediği Eve Dönüş’ün gelecek hafta yayınlanacak 19. yeni bölümü için nefesler tutuldu. Bakalım yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor?

Etkileyici senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosu ile izleyicilere muhteşem bir TV keyfi sunan dizi Eve Dönüş 19. bölüm fragmanı yayınlandı.

Eve Dönüş 19. Bölüm 1. Fragmanı

Eve Dönüş 19. bölüm özeti

Leyla'nın ölü bildiği annesi Şayan yıllar sonra geri gelir. Canan'ı yaralayarak, suçu Leyla'nın üstüne atar. Hastanede ellerini kelepçeli görünce çılgına dönen Leyla, olay gecesini hastalığı yüzünden hatırlayamamaktadır.

Haberin Devamı

Hapse gönderilen Leyla yıkılır. Nalan, Leyla'nın kendine gelebilmesi için Yusuf'tan Elif'i bulup, getirmesini ister. Canan'ı terk eden Kürşat, Elif'le birlikte bir otele yerleşir. Kürşat, Elif'le birlikte olduğunu unutur ve kendini alkole verir. Elif babasını yerde baygın yattığını görünce öldüğünü zanneder, oteli ayağa kaldırır.

Eve Dönüş 19. Bölüm 2. Fragmanı

Kürşat'ın alkolle baş edemeyip, Elif'in hayatını tehlikeye attığını gören İpek ise, Elif'in Leyla ile kalması için bir hamle yapar fakat Leyla hapistedir ve Elif mahkeme kararıyla sosyal hizmetlere verilir. Şayan'ın müdahalesiyle Elif kötü şartlardaki bir yere gönderilir.

Leyla'yı hapiste, Elif'i yetimhanede zor günler beklemektedir. Yusuf, Leyla'yı ve Elif'i kaçırmaya karar verir ama Şayan'ın yaptığı hain planı hesaba katamaz.

Eve Dönüş dizisinin 19. yeni bölümü 19 Şubat Cuma akşamı ATV'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!