Esra Erol'da Nevruz hanım gözyaşlarına boğuldu! - izle

Güncelleme Tarihi:

Esra Erolda Nevruz hanım gözyaşlarına boğuldu - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2016 10:45

Esra Erol’un sunduğu izdivaç programının popüler gelin adayı Nevruz hanım, yine stüdyoda inanılmaz anların yaşanmasına neden oldu. Nevruz hanım, talibinin getirdiği hediye karşısında gözyaşlarına hakim olamadı. İşte detaylar…

Haberin Devamı

ATV ekranlarında ünlü sunucu Esra Erol’ un sunumu ile gerçekleşen izdivaç programının sözleri, kendinden emin tavırları ve gelen her talibini geri çevirmesi ile popüler olan gelin adayı Nevruz hanım, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

Damat adayı Nihat bey, gelin adayı Nevruz hanım'a Tarkan’ın yeni albümünü hediye olarak getirdi. Megastar Tarkan’a hayranlığı ile bilinen Nevruz hanım, Tarkan’ın yeni albümü 'Ahde Vefa' yı görünce gözyaşlarına engel olamadı.

Esra Erolda Nevruz hanım gözyaşlarına boğuldu - izle

Tarkan’ın albümünü eline alana Nevruz hanım bir anda stüdyonun ortasına gelip dizlerinin üzerine çöktü ve albümü öpüp alnına koydu.

Esra Erol, mutluluğu her halinden belli olan Nevruz hanıma, bu hediye üzerine gelen talibi ile çay içebileceğini söylese de Nevruz hanım yine ret cevabı verdi. Tarkan’la çay içmek istediğini söyleyen Nevruz hanım’ın mutluluğunu gösterme şekli oldukça dikkat çekiciydi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!