Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde neler yaşanacak? 21. bölüm fragmanını izle!

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde neler yaşanacak 21. bölüm fragmanını izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2016 03:05

ATV’nin izlenme rekorları kıran ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin bu akşam yayınlanacak bölümünde kadınların arasında kalan Hızır’ın nasıl bir karar verecek? 21. bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar ve yeni bölüm fragmanı…

Haberin Devamı

Her Salı akşamı ATV ekranlarında seyirci ile buluşan  “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinin bu akşam yayınlanacak bölümünde neler olacak? Veliaht kavgasında neler yaşanacak? Alparslan intikamı alabilecek mi? Kadınların arasında kalan Hızır, nasıl bir karar verecek? Tüm bu sorular bu akşam ekrana gelecek Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 21. Bölümünde yanıt bulacak.

“EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ” 21. BÖLÜM FRAGMANI

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 21. BÖLÜM ÖZETİ

Heyecan dolu sahneleriyle izleyicisini meraklandıran dizinin yeni bölümünde şunlar yaşanacak: “Ünal Kaplan veliaht olarak Alparslan'ı masaya oturtmuş ve kan davasını O'nun ellerine bırakmıştır. Bu planla hedef şaşırtarak daha fazla zarar görmemeyi amaçlar. Gözünü iyice karartan Alparslan ise Sibiryalı'ya yaptığı oyunla intikamını almaya çok yaklaşır. İntikam arzusuyla aldığı kararlar düşmanlarının yanı sıra sevdiklerinin de canını yakacaktır.
Hızır Çakırbeyli bu kez tam manasıyla kadınlarının arasında kalır. Nazlı kartlarını açık oynamaya karar verir ve Hızır'a rest çeker. Meryem ise hamlesini boşanma fikrinde ne kadar kararlı olduğunu dile getirerek yapar. Hızır'ın artık bir karar vermesi gerekmektedir.”

Haberin Devamı

Başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü 2 Şubat Ocak Salı akşamı saat  20:00’da ekranlarda olacak. Sakın kaçırmayın…

BAKMADAN GEÇME!