Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 46. bölüm fragmanı merakla bekleniyor..

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 46. bölüm fragmanı merakla bekleniyor..
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2016 09:06

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı izleyenler tarafından merakla bekleniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 46. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde hareketli sahneler dikkat çekti. Hızır, Gülmezler çetesinin peşini bırakmıyor fakat çetenin saldırıda devam ediyor. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 45. son bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü ile yine çok iddialıydı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ekrana gelen son bölümünde Gülmezler çetesine büyük bir operasyon düzenlendi. Hızır Çakırbeyli ise masadaki hainin Özkan olduğunu iddia ederken, hazırlanan tuzak istedikleri gibi sonuçlanmadı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümü dün akşam aksiyon dolu sahneleri ile ekranlara geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ama yeni bölümde neler olacağı merakla bekleniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 45. bölümde Hızır Çakırbeyli, Gülmezler çetesine düzenlediği operasyonlar ile hareketli sahnelere imza attı. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 45. bölümde işler oldukça karıştı. Gülmezler çetesi bu haftada rahat durmadı ve saldırılara devam etti. Çetenin bu haftaki hedefinde galeri vardı. İlyas eşinin annesi ve babasını memlekete uğurlarken hiç beklemediği bir saldırı ile karşılaştı. Eşinin babası aldığı kurşun yaraları ile yaşamını yitirirken, olaylarların arkasından yaşanan gelişmelerde devam ediyor.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde final sahnesi merakta bıraktı. Meryem Çakırbeyli'nin kızının ısrarlarına dayanamayıp arkadaşını hastanede ziyaret etmesinin ardından, Enver hastane otoparkında Meryem'in karşısına çıktı.

Handan'ın, Çakırbeyli ailesini karıştırmak adına yaptığı hamlesinin sonuçları ağır olmuştur. Son zamanlarda evde artan gergin haller, küslükler henüz nihayete ermemişken, Civciv ve Ayşen'in olayı herkesi darmaduman eder. Ceylan her seferinde yeni bir bahane bularak ailesiyle Hızır arasında mekik dokumaktadır. Meryem ise tepkisini göstermekte çok geç kalmadı. Evde bunlar yaşanırken Gülmezlerin bahsettiği yedinci gün gelip çatmıştır. İlyas'ın haklı endişesi yaşanacak felaketi önlemeye yetmez. Ardı sıra gelen tehditlerden yine en masumlar nasibini alır. Özkan'ın yeğeni Taner'le birlikte kurduğu oyun da tıkır tıkır işlemektedir. Ünal bu evrede Hızır'la arası açık olan devlete daha yakın durmak isteyecektir.

Haberin Devamı

DİZİNİN 44. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI

Alparslan'ın ölümle mücadelesinin ardından yaratılmak istenen kaos ortamı İlyas'ın kaçırılmasıyla hız kazanır. Hızır Çakırbeyli'nin etrafını saran düşmanlarına yenileri eklenmiş, çember daralmıştır. Yeni belanın adı ise Gülmezler çetesidir. Kadın, çocuk diye ayrım gözetmeksizin savrulan tehditler yaşanacak kötü günlerin habercisidir adeta. Gülmezlerin tüm masa üyelerinden haraç istemesiyle ortam iyiden iyiye gerilir. Kaybedecek bir şeyi kalmayan Ünal Kaplan dışında herkesin sevdiklerinin hayatından endişe etmesi gereken bir döneme girilmiştir artık. Bu süreçte Hızır'ın devletle olan ilişkisini nasıl düzelteceği de en büyük merak konusudur…Gerginlikler Çakırbeyli hanesinde de devam eder. Hayriye Ana'nın attığı tokadın izi Hızır'ın yüreğinden kolay kolay silinmez. Handan ile Ceylan'ın öfkesi, ailesini bir arada tutmaya çalışan Meryem'in önünde bir duvar gibidir. Ayşen'in öğrendiği gerçekler ise herkesi derinden sarsacak bir olaya neden olacaktır...

BAKMADAN GEÇME!