Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 28. yeni bölüm fragmanı nefes kesiyor! - izle

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 28. yeni bölüm fragmanı nefes kesiyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 15:28

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 28. fragmanı yayınlandı. Ekranların fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni bölümünde yine heyecan dolu dakikalar izleyenleri bekliyor. Peki; Bu akşam 28. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan dizide bakalım neler yaşanacak? Yeni bölüm gelişmeleri haberimizde…

Haberin Devamı

Ekranların reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam 28. yeni bölümü ile hayranlarının karşısına çıkacak. Nefes kesen sahneleri ile heyecanın bir an olsun dinmediği dizinin yeni bölümü için nefesler tutuldu. Bakalım yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor?

Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır gibi usta oyuncuların yer aldığı fenomen dizinin yeni bölümünde Selim, Yunus'un hayatını kurtarabilmek için Hızır ve arkadaşlarına ihanet etmek zorunda kalıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 28. Bölüm Fragmanı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm detayları

Dizinin son bölümünde öldüğü sanılan Mahmut, Nazlı’nın Hızır’dan olan çocuğu Yunus’u kaçırır ve abisi Selim’i bununla tehdit eder. Selim, Mahmut’a ya bütün planlarını bildirecek Hızır’ın ya da Yunus ölecek. Selim bu yüzden arkadaşlarına ihanet etmek zorunda kalıyor.

Haberin Devamı

Mahmut’un son oyunuyla Hızır Çakırbeyli acıların en büyüğünü yaşamanın eşiğine gelmiştir. Viktor’un desteğini de arkasına alarak, amacı uğruna aile, çocuk gibi kavramları hiçe sayan Mahmut’un varlığı herkes için tehlike oluşturmaya devam eder. En çok da ağabeyi Selim için…

Hızır Çakırbeyli çocuğunun kaçırılmasından sonra düşmanlarının infaz kararını almakta geç kalmaz. Kan dökülmesi artık şart olmuştur. Selim’in küçük Yunus’u kurtarmak adına planları hainlerle paylaşmasıyla işler terse döner. Nazlı perişan bir halde çocuğunun hayatından endişe etmektedir.

İçinde olmak istemediği hayata zorla sürüklenir. Sert kadın imajının arkasında merhameti de barındıran Meryem ise Nazlı’nın acısına duyarsız kalmaz. İki kadın da artık bilmektedir ki Hızır Çakırbeyli hayatlarında olduğu sürece tehlike hep yanı başlarında olacaktır.

Ünal Kaplan için hazırlanan tuzakla iki masa arasındaki savaş fiilen başlar. Artık ilk amaç hayatta kalmaktır. Devlete göre Çakırbeyli'nin Viktor'la uzlaşması şarttır. Hızır uzlaşma yanlısı olmaz çünkü henüz başına geleceklerden haberdar değildir. Masada kalanlar, masadan ayrılan Viktor'un yanı sıra Bülent kod adlı kişinin de tehdidi altındadır. Bu kod adını kullanan Mahmut, Nurten yoluyla bir kez daha Hızır'ın mahremine sızmayı başarır. Meryem'le boşanma arifesindeyken Nazlı'yla da arası açılan Hızır yalnız hayatıyla başa çıkmaya çalışır. Meryem her ne kadar çok sevse de geri adım atmayarak ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gösterir. Nazlı bekar bir anne olarak hayatına devam etmek için çabalar fakat önüne çıkan engellerle savaşması kolay olmayacaktır...

BAKMADAN GEÇME!