Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 24. bölüm için heyecan dorukta - izle

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 24. bölüm için heyecan dorukta - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2016 14:57

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 24. yeni bölüm için heyecan dorukta. Hızır Çakırbeyli'nin başının beladan bir türlü kurtulmadığı dizinin son bölümüne bombalı saldırı damgasını vurmuştu. Dizideki elaketler zincirinin son kurbanı ise Ömer oldu. Peki; Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 24. bölümünde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Ekranların reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam 24. yeni bölümü ile hayranlarının karşısına çıkacak. Nefes kesen sahneleri ile heyecanın bir an olsun dinmediği dizinin yeni bölümü için nefesler tutuldu. Bakalım yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor?

Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır gibi usta oyuncuların yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 24. bölümünde Ömer'in vurulması Çakırbeyli ailesini büyük yasa boğar. İşte detaylar…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 24. Bölüm Fragmanı izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 24. bölümde neler yaşanacak?

Salı akşamlarının vazgeçilmezi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni bölümü için heyecan dorukta. Dizinin yeni bölümü için yayınlanan fragmanında Ömer Çakırbeyli'nin öldüğünü görüyoruz. Bu olay Hızır Çakırbeyli ve ailesini yasa boğar. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Hızır Çakırbeyli masanın liderliğinden vazgeçmiş olsa da başı bir türlü beladan kurtulmaz. Viktor, Çakırbeyli ailesine büyük bir suikast düzenler. Tüm aile fertleri kendilerine yapılan bu suikasttan yara almadan kurtulur ancak Ömer Çakırbeyli ağır yaralanmıştır.

Viktor son hamlesi ile sınırları aşmıştır. Ancak Hızır bombacıyı ele geçirir ve Viktor'un paralı askerlerine yaklaşmayı başarır. Oğlununa olanları ne pahasına olursa olsun bunu yapanlara ödetecektir.

Tüm bu olanlara rağmen Meryem boşanma konusunda kararlıdır. Hızır'a dava açmak için tuttuğu avukat Özgür tesadüfen Yaren'in eski bir arkadaşı çıkar. Bu Nazlı için büyük bir fırsattır. Tüm dava sürecini takip edebilecektir. Bu tesadüf Nazlı'nın lehine mi yoksa aleyhine mi olacaktır?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 24. yeni bölümü ile bu akşam ATV'de!

BAKMADAN GEÇME!