Eşinin iç çamaşırlı fotoğrafını yayınladı

Güncelleme Tarihi:

Eşinin iç çamaşırlı fotoğrafını yayınladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2009 00:00

Hollywood’un çılgın aktörü Ashton Kutcher, ünlü fotoğraf paylaşım sitesi Twitpic’te eşi Demi Moore’un iç çamaşırlı fotoğrafını yayınladı.

Twitpic, herkesin kayıt olup fotoğraflarını diğer insanlarla paylaşabildikleri ya da fotoğraflarını depolayabildikleri bir internet sitesi... Bu sitenin sakinleri arasında Ashton Kutcher gibi ünlü isimler de yer alınca haliyle fotoğraflar magazin basınının da ilgisini çekiyor. Tıpkı Ashton Kutcher örneğinde olduğu gibi... Ünlü aktör, önceki gün, Twitpic sitesine eşi Demi Moore’un iç çamaşırlı fotoğrafını koydu. Fotoğrafın altına da şu açıklamayı yazdı: “Karımı iç çamaşırı giyerken izlemek.. Tanrım seni seviyorum!... Evet, ben giymiyorum o giyiyor. Bu yüzden bu fotoğraf bu kadar harika”...
31 yaşındaki Ashton Kutcher ile 47 yaşındaki Demi Moore, 2005 yılında evlendiler... Hollywood’un en çılgın çiftleri arasında gösteriliyorlar, aradaki yaş farkına ve haklarında çıkan tüm dedikodulara (geniş aile dedikodusu) inat evliliklerinde mutluluk tablosu çiziyorlar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!