Survivor 2017 yarışmacısı Erdi Ünver ve Yiğit İzik kimdir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 yarışmacısı Erdi Ünver ve Yiğit İzik kimdir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2017 22:16

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacıları Erdi Ünver ve Yiğit İzik izleyiciler tarafından oldukça merak konusu oldu. Survivor 2017'ye oldukça olay bir giriş yapan Erdi Ünver, Göz6 yarışmasında da olduğu gibi adada da çok konuşulacağa benziyor. Sempatik tavırları ve hırsıyla gönüllüler arasında oldukça konuşulan Erdi Ünver'in performansı merakla bekleniyordu. Yiğit İzik ise güçlü fiziği ve yapısıyla yarışmalardaki becerilerini tüm hırsıyla ortaya koyuyor. Peki, Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Erdi Ünver ve Yiğit İzik kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir?

Haberin Devamı

Survivor’dan öncede tanınan Erdi Ünver ve Yiğit İzik, ıssız adada var olma mücadelesi gösterirken; yarışmanın takipçileri, her iki ismin de özel hayatına dair ayrıntıları araştırıyor. Hem Erdi Ünver hem de Yiğit İzik Survivor performanslarının yanı sıra yarışma öncesindeki hayatlarıyla da gündeme geliyor.

Göz6 yarışmasının erkekler takımı şampiyonu olan Erdi Ünver, ilk yarışmasındaki bütün iddialı isimlerin önüne geçerek evden şampiyon ayrılmış, Survivor’ın tanıtım fragmanında iddialı sözleriyle merak uyandırmıştı. Survivor Gönüllüler takımı içerisinde yer alan bir diğer isim Yiğit İzik ise kişisel Instagram hesabından ünlülerle yaptığı paylaşımlar şimdiden konuşulmaya başlandı. Düzgün fiziğinden bir spor geçmişi olduğu anlaşılan Yiğit İzik’in Kemal, Doğulu, Pascal Nouma, Erdem Yener, Şinasi Yurtsever, Emrah Kaman ve Onur Büyüktopçu gibi isimlerle fotoğraf çektiren başarılı yarışmacının Survivor öncesi fotoğrafları ortaya çıktı. Peki, Yiğit İzik ve Erdi Ünver kimdir?

Haberin Devamı

ERDİ ÜNVER KİMDİR?

Erdi Ünver, 1988 yılında doğdu. Aslen Kırklarelilidir ancak hayatını İstanbul Bayrampaşa’da sürdürmektedir. Sabit Büyükbayrak Lisesi’nden mezun olmuştur, amatör olarak futbol ile ilgilenmektedir. Gümrük komisyonculuğu yapan Erdi Ünver’in en büyük hayali ise futbolcu menajeri olmaktır. 

YİĞİT İZİK KİMDİR?

Yiğit İzik, 21 Nisan 1986 tarihinde İzmir Karşıyaka'da doğdu. Okul hayatına Karşıyaka'da başladı ve devam etti. Orta ve lise yıllarında basketbol oynadı. 2009 yılında modellik yarışmasında birincilik elde ederek mankenlik ve modellik hayatına başladı. 2010 Best Model yarışması ile kariyerini sürdürdü. Oyunculuk hayatına başladı, şanssızlıklar yüzünden yarıda kaldı.2 yıldır mutlu bir evliliği var. Yiğit İzik, haftada 4 gün fitness yapıyor. Boğa burcu olan Yiğit İzik, sabırlı ve sınırlı biri. Yiğit İzik Survivor'a katılma amacını: 'Hayatımın en güçlü, en farklı deneyimini yaşamak istiyorum' sözleriyle anlatıyor.

 

 

BAKMADAN GEÇME!