En çekici Türk erkeği seçildi

Güncelleme Tarihi:

En çekici Türk erkeği seçildi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2010 14:55

ABD’nin bir numaralı erkek sitesi Askmen, 2009'un en çekici 49 erkeğini kullanıcılarının oylarıyla belirledi. AskMen Türkiye kullanıcılarının oylamasıyla belirlenen en çekici erkek listesinde Kıvanç Tatlıtuğ dördüncü seçildi.

Haberin Devamı

İŞTE EN ÇEKİCİ 5 ERKEK

Her yıl AskMen'in dünya çapında yaptığı Top 49 oylamasına Askmen Türkiye’de toplam 4 milyon 271 bin oy kullanıldı. Sıralamada birinci sırada Brad Pitt yer aldı. 4 milyon 271 kişinin oy kullandığı anket 25 Aralık günü sona erdi.

Askmen Türkiye, magazin gündeminde yer alan en çekici 49 erkeği aday gösterdi. Sıralamada ikinci sırada yaşlandıkça yakışıklı olan ünlü aktör George Clooney yer alırken, erkeklerin moda ikonu olan seksi futbolcu David Beckham üçüncü oldu.

Aşk-ı Memnu dizisinde Beren Saat’le olan sahneleri ile Türkiye’de gündeme oturan genç kızların sevgilisi, yakışıklı, romantik oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ oylamada  dördüncü olarak zirveyi zorladı. Askmen kullanıcılarının diğer bir favori ismi ise efendiliği ve esprileriyle Türk halkının kalbini fetheden talk show programı sunucusu Beyazıt Öztürk beşinci sırada yer aldı.

Haberin Devamı

İşte aday olan 49 çekici erkek

Barrack Obama, Hugh Laurie, Jon Hamm, Burak Özçivit, Engin Altan, Josh Duhamel, Ryan Gosling, James Bond Daniel Craig, Will Smith, Uğur Pektaş, Eric Dane, Terence Howard, Johnny Deep, Brad Pitt, George Clooney, Gabriel Aubry, Jamie Bamber, Alexander Skarsgard, Chris Pine, Shia Labeouf, Jake Gyllenhaal, Ed Westwick, Jonathan Meyers, Javier Bardem, Colin Farrell, Josh Holloway, Patrick Dempsey, Chace Crawford, Wentworth Miller, Matthew Fox, Adrien Grenier, Gerard Butler, Okan Bayülgen, Beyazıt Öztürk, Ewan Mcgregor, Channing Tatum, Kıvanç Tatlıtuğ, Robert Downey, Christian Bale, David Beckham, Jamie Oliver, Zac Efron, Sam Worthington, Justin Timberlake, Ryan Reynolds, Robert Pattinson, Cristiano Ronaldo, Hugh Jackman, Kanye West.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!