Ece Erken'in Paylaştığı Ultrason Fotoğrafı Olay Oldu

Güncelleme Tarihi:

Ece Erkenin Paylaştığı Ultrason Fotoğrafı Olay Oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2016 14:10

Ünlü sunucu Ece Erken’in paylaştığı oğlu Eymen’in ultrason görüntüleri hayranları tarafından büyük tepki çekti! Erken’in sosyal medya hesabına koyduğu oğlu Eymen’in son fotoğrafı olay oldu. Erken, takipçilerinden gelen tepkiler üzerine paylaştığı oğlu Eymen’in ultrason fotoğrafını hemen kaldırdı.

Haberin Devamı

İşadamı Serkan Uçar ile dünya evine giren güzel sunucu Ece Erken, bu evliliğinden Eymen adında bir çocuk dünyaya getirmişti. Erken oğlu ile geçirdiği güzel anları sosyal medya hesabı üzerinden sık sık takipçileri ile paylaşıyordu ve koyduğu fotoğraflar hayranları tarafından büyük beğeni topluyordu.

Ancak Erken’in sosyal medya hesabına koyduğu oğlu Eymen’in son fotoğrafı olay oldu. Oğlunun ultrason fotoğrafını paylaşan altına da “Eymen karnımdayken… Telefonum kırılmıştı yeni ulaştım fotoğraflara ne günlerdi. Tüm hamilelere selam olsun... Çok çabuk geçiyor zaman çok...” notunu düşen ünlü sunucu Ece Erken, hayranları tarafından büyük büyük tepkiyle karşılaştı.

Hayranları “neden senin için özel olan anları internette paylaşıyorsun bu olmadı şimdi” sözleriyle tepki gösterdi. Erken, takipçilerinden gelen tepkiler üzerine paylaştığı oğlu Eymen’in ultrason fotoğrafını hemen kaldırdı.

Haberin Devamı

Ece Erkenin Paylaştığı Ultrason Fotoğrafı Olay Oldu

Televizyon dünyasının başarılı isimlerinden biri olan Ece Erken, 2014 yılında aldığı sürpriz bir kararla kendisinden işadamı Serkan Uçar ile İzmir’de dünya evine girmişti. Bu evliliğinden Eymen adında bir bebeği olan Erken, daha sonra eşi Serkan Uçar ile anlaşmalı olarak boşanmıştı.

Erken geçtiğimiz gün oğlu Eymen’in ultrason görüntülerini hayranları ile paylaşmıştı. Ancak koyduğu fotoğrafın kısa sürede büyük tepki toplamıştı. Hayranları “neden senin için özel olan anları internette paylaşıyorsun bu olmadı şimdi” diyerek Ece Erken’den fotoğrafı kaldırmasını istemişti. Yaşanan olaylar karşısında sessiz kalan Erken, bir süre sonra paylaştığı fotoğrafı kaldırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!