DSK yeni sayfa açtı

Güncelleme Tarihi:

DSK yeni sayfa açtı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2012 00:00

New York’ta Sofitel’de oda hizmetlisi Nafisatou Dialo’ya tecavüz girişiminde bulunduğu iddiasıyla yargılanan ve bu seks skandalı yüzünden bütün kariyerini sıfırlayan IMF eski Başkanı Dominique Strauss Kahn (DSK), yeni sevgili buldu.

Haberin Devamı

Kendisine duruşmalar boyunca destek veren 21 yıllık eşi Anne Sinclair’den ayrıldıktan sonra bunalıma girdiği söylenen DSK, "Myriam" isimli sevgilisiyle yeni bir hayata başladı.

Fransız magazin dergisi VSD’nin kapaktan büyük bir fotoğrafla verdiği haberde, DSK’nın yeni kız arkadaşı, "bir televizyon kanalında çalışan, 40’lı yaşlarda, sarışın ve son derece ‘klass’ bir kadın" olarak tanımlanıyor.

Yeni çiftin bir kaç haftadır kameralardan çekinmeden birlikte dışarı çıktığını belirten VSD, son derece mutlu göründüklerini de ekliyor. Strauss-Kahn, yeni kız arkadaşı Myriam ile Fransa’nın en ünlü tatil beldelerinden Korsika adasında tatile de çıkmış.

New York’taki skandalın üzerinden 15 ay geçtikten sonra, DSK’nın skandal boyunca kendisine destek veren eşi Anne Sinclair, geçtiğimiz hafta IMF eski başkanıyla ayrıldıklarını kabul etmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!