Dizi keyfi Bravo TV’de

Güncelleme Tarihi:

Dizi keyfi Bravo TV’de
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 1999 00:00

Haberin Devamı

Yaklaşık 14 aydır kablolu TV’de yayın yapan Bravo, bir dönemin en sevilen ve her izleyişte ayrı keyifler veren dizilerini yayınlamaya devam ediyor. Bütün dünyada ilgiyle izlenen ‘Superman’, ‘Çılgın Susan’, ‘Mavi Ay’ ve ‘Pırıltılı Hayat’ dizileri 7’den 70’e herkesi ekrana çekiyor.

Suddenly Susan Çılgın Susan

Sinemanın güzel yıldızı Brooke Shields’in başrolünde oynadığı ‘‘Çılgın Susan’’, sevimli bir komedi dizisi. Cesur ve çok güzel bir kız olan Susan, uzun süren bir ilişkisinin ardından hayatına mutlu bir kadın olarak başlama kararı alır. San Francisco’da bir magazin dergisinde iş bulur. Artık başarılı, kendine güvenen bir iş kadınıdır. Susan’ın anne ve babası kızlarının özgürlük için lüks ve zengin bir yaşamı bırakmasına bir anlam verememektedir. Çünkü zengin nişanlısından ayrılıp yepyeni bir yaşama adım atan Susan’ı bambaşka bir dünya beklemektedir. Ayrıca tecrübesiz olmasından kaynaklanan birçok aksaklıkla karşılaşacaktır.

Superman

Dünyanın en sevilen çizgi kahramanlarından biri olan ve 1938 yılında komik bir bilim kurgu kahramanı olarak çizgi roman kitaplarında yer alan Superman’ın maceraları, sadece sinema filmi olmakla kalmadı. Uzaydaki Kripton gezegeninden annesi babası tarafından dünyaya gönderilen ve burada dünyalı Kent Ailesi tarafından büyütülen Clark Kent, zaman zaman dünyalı, gerektiğinde de uçmasını başaran güçlü uzaylı kimliğiyle büyük küçük herkesin dikkatini çekti. Dizide, bu sevilen çizgi kahramanı 90’lı yıllara taşınıyor ve sevgilisi gazeteci Lois Lane ile birlikte modern çağ kahramanı olarak süper güçlerini kullanıp zorda kalanların yardımına koşuyor. Dean Cain ve Teri Hatcher’in başrollerinde oynadığı dizide, iki genç gazeteci arasındaki romantik ve platonik ilişki de dozunda işlenerek bir tür aşk masalı boyutu kazandırılmış.

Moonlight Mavi Ay

Cybill Shepherd ile Bruce Willis’i buluşturan romantik komedi dizisi ‘‘Mavi Ay’’ dünyanın en sevilen dizilerinden biri...

İki farklı karakterin esprili inatlaşmalarıyla sürüp giden dizide Shepherd, ‘‘Blue Moon’’ şampuan reklamlarıyla üne kavuşan Maddie Hayes adlı güzel bir mankeni oynuyor. Maddie bir medya kraliçesi olarak hayatını sürdürürken tüm parasını menajerine kaptırır ve elinde yalnızca birkaç küçük şirket kalır. Aslında hiç kar etmeyen bu şirketlerden birine, ukala ve kendini beğenmiş dedektif David Addison’un ‘‘Özel Dedektiflik Bürosu’’na ortak olur. Soğuk ve ciddi Maddie ile ukala ama esprili David tartışmadan duramazlar. Buna rağmen karşıkonulamaz biçimde birbirlerinin cazibesine kapılırlar.

‘Mavi Ay’ hızlı temposu, espirili diyalogları ve romantizmiyle dikkat çekiyor.

The City

Pırıltılı Hayat

Hollywood’un güzel sarışınlarından Morgan Fairchild’in başrolünü oynadığı 1995 yapımı pembe dizi ‘‘Pırıltılı Hayatlar’’da romantizm, gerçekleşen düşlerin mutluluğu ve tutkuların karanlık labirentleri tüm boyutlarıyla veriliyor. Fairchild, dizide giderek büyüyen ve dünyanın her köşesinde gücü hissedilen bir ajansın zeki, güzel ve akıllı patronunu canlandırıyor. Ajansa bağlı olarak çalışan genç ve güzel kapak kızları, hırslı iş kadınları, bunlara aşık erkekler, iş entrikaları, aşk ve ihanetlerin öyküsü.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!