Diyet çikolatalı

Güncelleme Tarihi:

Diyet çikolatalı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 1999 00:00

Haberin Devamı

Rejim yapanlar ve kilo almadan tatlı yemek isteyenler için Otacı'nın bir sürprizi var: Brunch artık diyabetik çikolatalı. Düşük kalorili, doğal ve sağlıklı bir beslenme ürünü olan Brunch'ın içi diyabetik çikolata ile doldurulmuş. Otacı Brunch tatlı ihtiyacınızı kilo almadan karşılarken günlük E vitamini ve kalsiyum ihtiyacının yarısını da veriyor.

Tatilde zayıflayın

Bodrum'da Dedeman ayrıcalığında hem tatil yapıp hem de sağlıklı zayıflamak isteyenlere müjde! Dr. Haluk Saçaklı'nın yönetimindeki Transmed uzmanlarının kontrolü altında hem zayıflamak, hem de sağlıklı ve bilinçli beslenerek egzersiz yapma alışkanlıkları kazanmak mümkün. Ayrıntılı bilgi için: 0800 211 44 44.

Bebeklere kolaylık

0-3 yaş arası bebeklere yönelik ürün yelpazesiyle doğumdan itibaren cildin sağlıklı gelişimini destekleyen Nivea Baby, ürün kategorilerinin birbirinden daha kolay ayırt edilebilmesi için, üç farklı renkteki sembollerle tüketicinin karşısına çıktı. Temizleme ürünlerinin ambalajına mavi, alt bakım ve temizlik ürünlerinin ambalajına pembe, bakım ürünlerinin ambalajına yeşil rekte semboller eklenen ürünler artık daha kolay ayırt edilebilecek.

Çifte konfor

La-Z-Boy'da iki kişilik yatak olabilen bir kanape seçeneği sunuluyor. Yatak olabilen kanapeler özellik dar mekanlarda sağladığı estetiği, işlevselliği ve konforu nedeniyle büyük ilgi görüyor. Özel La-Z-Coil yay sistemi ve özel yatak mekanizması, La-Z-Boy kanepenin sağlamlığını artırıyor. Yırtılmaya ve sökülmeye karşı dayanıklı kumaşlarla kaplı iki kişilik yatak olabilen kanape, küçük mekanlarda konforlu ve pratik çözümler arayanlar için ideal bir alternatif.

Işıldayan saçlar

Kadınların yakından takip ettiği 98-99 kış modası, rahat çizgileriyle dikkati çekiyor. Wella bu modayı dikkate alarak, kadınları sezonun hakim modasına uygun saç stillerini yakalamaya davet ediyor ve saç boyasında Koleston'un duru ve yenilikçi renklerini sunuyor. Saçlardaki mükemmelliği en iyi vurgulayan, Koleston'un güçlü, hareketli ve parlak kızıl gölgeleri. Kızıl ışıltılar saçan zengin renk koleksiyonu, bu modayı takip edenler için çok özel bir seçenek.

Yemek dekorasyonu kursu

Geçen yıl Eresin Otel İstanbul'da düzenlenen ‘‘Yemek ve Yemek Dekorasyonu Kursu’’ gördüğü yoğun ilgi nedeniyle 6-7,13-14 ve 20-21 Şubat tarihleri arasında tekrarlanıyor. Kursta Türk mutfağının yanı sıra, çeşitli ülkelerin mutfaklarından da sıcak ve soğuk tatlıların yapımı hakkında bilgi verilecek. Cumartesi ve pazar günleri 10:30 ile 13:30 saatleri arasında düzenlenecek olan kursun katılım ücreti 100 dolar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!