Demet Akalın 3 bin TL nafaka ödeyecek!

Güncelleme Tarihi:

Demet Akalın 3 bin TL nafaka ödeyecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2016 19:25

Demet Akalın’dan örnek davranış! Ünlü şarkıcı gazetede gördüğü bir haber üzerine -boşandığı eşine nafaka ödeyemediği için hapse giren babaya- yardım eli uzattı. Sanatçı, sosyal medya hesabından nafaka yüzünden hapse giren babaya yardım edeceğini, ödeyemediği parayı kendisinin ödeyeceğini duyurdu. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Sanat camiasının başarılı isimlerinden Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde herkesi şaşırtacak bir olaya imza attı. Gerek yaptığı başarılı işlerle gerek özel hayatı ile birçok kişinin hayran olduğu Demet Akalın, bu kez bir hayranının imdadına koştu. Gazetede gördüğü bir haber üzerine zor durumda olan bir hayranına yardım eli uzattı.

Kayseri’de yaşayan bir kişi, boşandığı eşine ödemesi gereken aylık 3 bin liralık nafakayı ödeyemediği için hapse girmişti. Başına gelen bu olayın üzerine çocuklarını arkasında bırakarak hapse giren vatandaşın feryadına Demet Akalın yetişti. Sanatçı, boşandığı eşine ödemesi gereken 3 bin liralık nafakayı ödeyemeyen ve bu yüzden çocuklarını bırakarak hapse giren babanın borcunu ödeyeceğini duyurdu.

3 bin liralık nafakayı ödeyemediği için hapse giren babanın başına gelenleri gazetede gören Akalın, bu duruma çok üzüldüğünü ve yardım eli uzatacağını belirtti. Bu olayı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan sanatçı ardından "Kayseri'de ödeyemediği nafaka için hapse giren babanın cezasını ödeyip onu evlatlarına kavuşturacağım." açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Babanın dramını gazeteler aracılıyla öğrendiğini ve çok etkilendiğini belirten Akalın, Kayserili babaya yardım eli uzatmaya karar verdi. Eliaçık'ın borcunu ödeyeceğini sosyal medya hesabından hayranları ile paylaşan ünlü sanatçı 3 bin liralık borcunu ödeyemediği için hapse giren babanın borcunu ödeyeceğini belirtti.

Avukatına talimat veren Akalın, bugün gerekli işlemler için başvuruda bulunacak.

Demet Akalın 3 bin TL nafaka ödeyecek

Demet Akalın Kimdir?

23 Nisan 1972 yılı Gölcük doğumlu olan Demet Akalın Kurt, eski oyuncu, manken ve sanatçıdır. İlköğretim ve lise eğitimini Gölcük’te tamamlamıştır. Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi'nden mezun olduktan sonra üniversite eğitimi almayan Akalın, annesinin desteği ile mankenlik ajansına başvurmuştur.

Bir süre mankenlik yapan Akalın, sonrasında albüm işine girmiştir. İlk albümünü 1996 yılında çıkararak oldukça yüksek başarı elde eden sanatçı, 2004 yılında çıkardığı “Banane” isimli albümünde bulunan “Aşkın Açamadığı Kapı” şarkısı ile zirve yapmıştır. Bu şarkı yılı Kral TV Video Müzik Ödüllerinde “Yılın Şarkısı” ödülüne layık görülmüştür. 2006 yılında “Kusursuz” isimli albümü ile başarısını zirveye çıkarmıştır. Bu albümü ile de Altın Ödül’ün sahibi oldu. Yine aynı yıl “Afedersin” ile En İyi Pop Kadın Sanatçı kategorisinde Kral TV Video Müzik Ödüllerinin sahibi oldu.

Haberin Devamı

2013 yılına geldiğinde seslendirdiği “Türkan” şarkısı ile En İyi Şarkı ödülünü aldı. 2015 yılı sonlarında ise DMC tarafından düzenlenen ödül töreninde Altın Plak Ödülü’nün sahibi oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!