Demet Akalın ve Hande Yener barışıyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Demet Akalın ve Hande Yener barışıyor mu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2016 16:14

Demet Akalın ve Hande Yener arasındaki kavgada şok gelişme! Akalın ve Yener kavgası sona mı eriyor? Demet Akalın ve Hande Yener’i barıştıran kim olacak? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Bir süre önce Hande Yener’in Bodrum’da açtığı Sebastian Beach’te meslektaşı Demet Akalın’ın şarkılarının çalınmasına izin vermemesi ikili arasında gerginliğe yol açmıştı.

İki ünlü arasında yaşanan olayın daha fazla büyümemesi için ortak arkadaşları barıştırmak için adeta seferber olmuştu. Ancak ikili barışmaya yanaşmamıştı. Her iki tarafın da geri adım atmaması yaşanan tatsızlığı giderek alevlendirmişti.

İkili arasında yaşanan gerginliğe bu kez Erdem Kınay el uzattı. Her iki sanatçıya da aranjörlük yapan Erdem Kınay, yaptığı açıklamada “Başarabilirsem onları barıştıracağım” ifadesini kullandı.

Bir dönem Demet Akalın ile birlikte çalışan Ersay Üner'in Hande Yener ile çalışmaya başlaması ikili arasındaki gerginliğin giderek büyümesine neden olmuştu.

Haberin Devamı

Tüm Türkiye’nin büyük hayranlıkla dinlediği Hande Yener ve Demet Akalın arasında yaşanan küslüğün düzeltilmesi ve barışın sağlanması yakın arkadaşlar tarafından birçok kez gündeme gelmişti. Ancak ikili barışmaya yanaşmamıştı.

Demet Akalın ve Hande Yener barışıyor mu

Erdem Kınay: “Onların barış elçisi olmak istiyorum”

Magazin dünyasına bomba gibi düşen bu gerginliğin şimdiki barış elçisi ise Erdem Kınay oldu. Her iki sanatçı ile birlikte çalışan Kınay, Hande Yener’in sahibi olduğu Sebastian’da DJ kabininde yer alan Erdem Kınay, Demet Akalın’ın sevenlerinden büyük tepki almıştı.

Bu olay üzerine “Hande Yener'in mekanında çıktığım için Demet Akalın bana bir şey demedi. Ben ikisi ile de çalışıyorum, bana kızdığı, tavır aldığı şeklinde yapılan haberler doğru değil. Ama bu durumdan tedirgin olmuyor değilim. Arası bozuk  ünlü popçu kadınla iş yapıyorum ve aralarında kalıyorum. Eğer şartlar yerinde olursa Demet’i ve Hande’yi barıştıracağım. Onların barış elçisi olmak istiyorum” açıklamasını yapan Kınay, iki ünlü arasında yaşanan gerginliği düzelteceğinin sinyallerini verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!