Cem Yılmaz ile Dilara Gönder objektiflere yakalandı!

Güncelleme Tarihi:

Cem Yılmaz ile Dilara Gönder objektiflere yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2016 15:53

Ali Baba ve 7 Cüceler filminden hemen sonra bu hafta içerisinde İftarlık Gazoz isimli yeni filmini duyuran ünlü komedyen Cem Yılmaz, yeni aşklara yelken açtı. Yeni sevgilisi ile objektiflere yakalanan Cem Yılmaz'ın sergilediği rahat tavırlar dikkatlerden kaçmadı. Peki; Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi kim? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Hemen hemen her hafta farklı bir güzelle görüntülenen Yılmaz, Paris Büyükelçisi Hakkı Akın’ın doğum günü partisine güzel spiker Dilara Gönder ile katıldı. İşte detaylar…

Televizyon dünyasının güzel spikeri ile birlikte objektiflere yakalanan Cem Yılmaz, magazin habercilerini karşısında görünce afalladı.

Cem Yılmaz ile Dilara Gönder objektiflere yakalandı

Cem Yılmaz: Siz önceden mi haber alıyorsunuz anlamadım ki!

Yılmaz, Paris Büyükelçisi Hakkı Akın için hazırlanan sürpriz doğum günü partisine yeni kız arkadaşı Dilara Gönder ile yakalandı. Magazincileri bir anda karşısında gören Yılmaz magazincilere, “Siz önceden mi haber alıyorsunuz, anlamadım ki” şeklinde soru sordu.

Haberin Devamı

Cem Yılmaz ile aynı araçla partiye katılan Dilara Gönder’in magazincilere aynı karede fotoğraf vermemek için Cem Yılmaz’dan bir adım geride yürüdüğü dikkatlerden kaçmadı.

Cem Yılmaz, partiye katılan konuklara Dilara Gönder’i “yeni sevgilim” diye tanıttı. Taze sevgililer, parti çıkışı yine birlikte Cem Yılmaz’ın aracı ile ayrıldılar.

Cem Yılmaz ile Dilara Gönder objektiflere yakalandı

Paris Büyükelçisinin sürpriz partisine, aralarında Şener Şen, Ozan Güven, Zafer Alagöz, Ezgi Mola, Ceylan Çapa, Şebnem Bozoklar ve Sinan Öncel gibi ünlü isimler de katıldı.

Hakkı Akın, sürpriz doğum günü pastasının mumlarını dostları ile birlikte üflerken, geceden ilk ayrılan Ezgi Mola oldu. Ünlü oyuncu Mola, “Programım var, erken ayrılmak zorunda kaldım” dedi.

Dilara Gönder Kimdir?

Ünlü spiker ve oyuncu Dilara Gönder, 17 Haziran 1983 yılında Herrenberg’de doğdu.

Gönder İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden ve ardından Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü'nden mezun oldu. Aydın Doğan Vakfı'nın düzenlemiş olduğu 2007 yılındaki 19. Genç İletişimciler Yarışması'na okul radyosunda yayımlanan "DinleBul" adındaki programla katıldı. Programı radyo dalında birinci seçildi.

Haberin Devamı

FBTV'de "MusicBox" isimli programla sunuculuk hayatına başladı. 2007 yılına kadar bu kanalda çalıştı. 2007'de Lig TV'ye transfer oldu ve 2,5 yıl çalıştı. Ardından TRT'de Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve önemli röportajlar yaptı. 2010 yılında NTV Spor'a transfer oldu. Çok iyi derecede Almanca ve İngilizce bilmektedir.

Ayrıca televizyon ekranlarında yayınlanan “Ne Diyosuun” ve “Sil Baştan” dizilerinde de rol almıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!