Çay kahve taşıyor

Güncelleme Tarihi:

Çay kahve taşıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2010 11:11

Uğruna Hristiyanlığı seçtiği Yunan Seitaridis’ten ayrıldıktan sonra Budizm’e merak saran Tuğçe Kazaz’ın tam Budist olmak için diğer müridlere çay-kahve taşıdığı öğrenildi.

Haberin Devamı

TUĞÇE KAZAZ FOTOĞRAFLARI

Müslümanlık’tan Hrıstiyanlığa geçiş yapan Tuğçe Kazaz şimdilerde Budizm’e ilgi duymaya başladı. Kendisi gibi Budizm’e meraklı 40 kişilik bir gruba dahil olan Kazaz henüz bu felsefenin ilk aşaması olan ‘hizmet’ basamağında. Egosunu ve nefsini törpülemeye çalışan Kazaz bunun için de aralarında doktorların, mühendislerin ve öğretim üyelerinin bulunduğu 40 kişilik gruba çay, kahve servisi yapıyor. Elindeki kağıtla sürekli sipariş alan Kazaz gruptakilere adeta hizmet ediyor. Hocasının “Sen şu an bir hiçsin. Sana hayatın gerçeğini öğrettiğimde mutlak huzura erip, asıl o zaman yaşamaya başlayacaksın” dediği Kazaz her hafta öğretiler dinliyor. Dünyada ise Budizm’e meraklı ünlüler arasında Richard Gere, Sting, Tina Turner, Harrison Ford, Oliver Stone, Herbie Hancock,

Haberin Devamı

Courtney Love gibi isimler yer alıyor.


Tuğçe Kazaz’ın ismi ilk kez Kenan Doğulu ile yaşadığı aşkla gündeme geldi. 2 yıl süren ilişkinin ardından Kazaz, Yunanlı Yorgos Seitaridis ile tanıştı. Kısa bir süre de ailesinin tüm karşı gelmelerine rağmen Seitaridis ile evlendi ve Müslümanlık’tan Hristiyanlığa geçerek din değiştirdi. Ancak evliliği uzun sürmedi. Resmen boşanmadan Fransız asıllı görüntü yönetmeni Ramin Matin ile birlikte olmaya başladı. Bu arada kocasının uyuşturucu suçundan cezaevine girdiği de iddia edildi. Ramin Matin’den de ayrıldıktan sonra ismi magazin dünyasında pek tanınmayan Erse isimli bir kişiyle gündeme geldi. Ancak Kazaz bu kişinin menajeri olduğunu söyledi. Yaz tatillerini Karadeniz yaylalarında geçiren Kazaz şimdilerde Budizm merakıyla gündemde. Budizm nedir? Budizm, hayattaki acı, ıstırap ve tatminsizliğin kaynaklarını açıklayan ve bunların giderilmesinin yollarını gösteren bir öğretiler topluluğudur. Farklı bakış açılarına göre din veya felsefe olduğu kabul edilir. Budizm’de öğretilerin ana çatısını, meditasyon gibi içe bakış yöntemleri, reenkarnasyon denilen doğum-ölüm döngüsünün tekrarı ve karma denilen neden-sonuç zinciri gibi kavramlar oluşturmaktadır. (VATAN)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!