Ankara patlamasına Çağla Şikel'den sert tepki!

Güncelleme Tarihi:

Ankara patlamasına Çağla Şikelden sert tepki
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 13:58

Çağla Şikel, dün Ankara’ da gerçekleşen hain terör saldırısına tepki gösterdi. Çapla Şikel Instagram hesabı üzerinden paylaşım yaparak “Huzur istiyoruz, barış istiyoruz, medeniyet istiyoruz.” dedi. Detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

Dün Ankara'da gerçekleşen hain terör saldırısına ünlüler dünyasından  da tepki yağıyor. Bir çok ünlü isim sosyal medyadan teröre lanet eden paylaşımlar yapıp, üzüntülerini dile getiriyor.

Ünlü manken Çağla Şikel'de sosyal medya hesabı Instagram üzerinden “Biz çocuklarımızı her gün patlama olan bir ülkede korkuyla yetiştirmek istemiyoruz. Sorumluları her kimse artık onları kınamakla yetinmek de istemiyoruz. Huzur istiyoruz, barış istiyoruz, medeniyet istiyoruz.” paylaşımını yaptı. Çağla Şikel'de üzüntüsünü bu sözlerle ifade etti.

Ankara patlamasına Çağla Şikelden sert tepki

Çağla Şikel kimdir?

Çağla Şikel, 2 Ocak1979 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Babası Kars'lı Azerbaycan Türkmenlerinden, annesi ise Adana'lıdır. İlkokul 4.sınıftan itibaren İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda bale eğitimi almaya başladı. İlkokulun ardından  Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda ortaokul eğitimini tamamladı. 1997-1999 Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Lisans eğitimi aldı ve 1999 senesinde mezun oldu. 1997 yılında Miss Turkey yarışmasına katılarak birinci oldu. Ardından Seyşel Adaları'nda yapılan Miss World 97 güzellik yarışmasına katıldı ve Dünya dördüncüsü yani Avrupa Güzeli ( Europe's Queen Of Beauty ) ödülünü aldı. Şarkıcı Emre Altuğ ile evlendi ve anlaşamayarak boşandı.

BAKMADAN GEÇME!