Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2005 00:00

giyin

Son yılların önemli genç İtalyan markalarından Miss Sixty’nin sonbahar-kış koleksiyonunda giysiler dışında çizme, çanta, kaşkol, eldiven, kemer, kürklü şapka gibi aksesuvarlar da yer alıyor. Miss Sixty mağazaları İstanbul Erenköy Bağdat Caddesi, Akmerkez, Abdi İpekçi Caddesi ve Ankara Armada Alışveriş Merkezi’nde.

yiyin

Hyatt Regency İstanbul Oteli’nin ünlü lokantası Spazio’da 3 Aralık’a kadar Kabuklu Deniz Ürünleri Haftası düzenleniyor. Taze kabuklu istiridye, Venedik usulü yumuşak kabuklu yengeç ve midye, Napoli usulü midye ve deniz tarağı, Bilgi ve rezervasyon için: 0212-368 12 34.

seçin

Koleksiyon, aksesuvar katında mutfak için ilginç ürünler var. Ünlü tasarımcı Ettore Sottsass imzalı Hotel Cuisine tencere seti serisi ve Cinque Stelle çatal bıçak serisi buradaki ürünler arasında zarafetiyle dikkat çekiyor. Hacı Osman Bayırı No. 35 Tarabya-İstanbul. Tel: 0212-223 13 20.

alın

Hotiç’in bu çizmeleri örgü motiflerden oluşan tozluklara sahip. Çizmeyi isterseniz tozlukla isterseniz tozluksuz kullanabilirsiniz. Hotiç’in Türkiye genelinde 37 mağazası bulunuyor.

dinleyin

İstanbul’un ünlü caz kulübü Nardis’te 28 Kasım akşamı Zeliha Sunal özel bir repertuvarla sahneye çıkacak. Zeliha Sunal 28 dilde şarkı söylüyor, gitar çalıyor, dans ediyor, stand up yapıyor. Rezervasyon: 0212-244 63 27.

deneyin

Binay kardeşlerin kurduğu Bind Çikolata’da binin üzerinde çeşit var: Dekorlu, yaldızlı, madlen, figürlü. Ayrıca marzipan, çikolatalı şeker ve drajeler de yapıyorlar. Bind Çikolata butiklerinde Gold Card’la alışveriş yapanlara yüzde 10 indirim uygulanıyor.

tadın

Hem ithal ettiği şarapları satan hem de bar ve restoran olarak hizmet veren Nişantaşı Vinhills’te şimdi de şarap tadım kursları başladı. 29 Kasım Salı günü de İtalyan Chanti ve Piemonte bölgesi şaraplarının tadımı yapılacak. Tadımlara katılabilmek için 0212-324 45 72 numaralı telefondan ya da banu@Vinhills.com adresinden mutlaka randevu almak gerekiyor.

seyredin

Tiyatro Atölye’nin yeni oyunu ‘İki Erkek Ne Konuşabilir ki?’ pazar günleri sahneleniyor. Aşk, ayrılık, yalnızlık gibi konuları eğlenceli bir dille sorgulayan oyun 30’lu yaşlarının başındaki iki erkeğin bir meyhanede masa kapma kavgasıyla başlayan diyaloglarından oluşuyor. Kerem Rızvanoğlu ve Özgüven Öztürk, çuvaldızı zaman zaman da hemcinslerine batırıyor. Oyun, pazar günleri 15.00’te, Beyoğlu İstiklal Caddesi’ndeki Oyuncular Tiyatro Kahve’de izlenebilir. (212) 291 84 86.

uğrayın

Ev dekorasyonu konusunda önemli Türk markalarından biri olan Ada Mobilya, ilk adresi olan Kalamış mağazasından sonra Levent’teki yeni showroom’unu hizmete açtı. Zambaklı Sok. No: 1, 3. Levent-İstanbul. Tel: 0216-336 67 60

katılın

Bu pazar Swissotel’de bir açık artırma var. Antik A.Ş.’nin düzenlediği müzayedede değerli tablolar, porselenler, Osmanlı eserleri satılacak. Müzayedede eski saatler de var. Örneğin bu Vacheron Constantin altın kol saati 1947 yapımı. İçinde 50 peso’luk bir para gizli. 10 milyon YTL’den (6 bin Euro) başlıyor.

gezin

Sabancı Üniversitesi Görsel Sanatlar öğrencilerinin çalışmaları 28 Kasım’da Fransız Kültür Merkezi’nde bir sergiye konu oluyor. Sergide Web tasarımı, ses tasarımı, video, fotoğraf gibi çeşitli formlarda işler var. Sergi 4 Aralık’a kadar sürecek. Fransız Kültür Merkezi İstiklal Caddesi 8 Taksim İstanbul.

kaçırmayın

Muhteşem sesi ve fırtınalı yaşamıyla müzik tarihinin ilginç kişisi, Gerard Corbiau’nun beğenilen filmine ilham veren ünlü castrato Farinelli, 300’üncü yıldönümünde yarın 20.00’de İş Sanat’taki gösteriyle anılacak. Toni Candeloro’nun yönetiminde Balletto di Puglia ve Domus Aurea Ensemble tarafından sahneye konulan, Angelo Manzotti’nin Farinelli’yi canlandıracağı gösteri müzik, dans, tiyatro ve mim sanatlarını bir araya getiriyor. İş Sanat Kültür Merkezi, İş Kuleleri, Levent-İstanbul. Gişe: 0212-316 15 83
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!