Bodrum Masalı 5. yeni bölüm fragmanında Yıldız hesap soruyor!

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı 5. yeni bölüm fragmanında Yıldız hesap soruyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2016 09:36

Kanal D'nin yeni dizisi Bodrum Masalı 5. bölüm fragmanını yayınladı. Perşembe akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Yıldız ve Faryalı'nın geçmişte sevgili olduğunu öğrenen Su büyük şaşkınlık yaşıyor. Yıldız bu durumun hesabını Faryalı'dan nasıl soracak? Bodrum Masalı 5. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi Bodrum Masalı bomba bir bölüm ile ekranlara geldi. Yayınlanmaya başladığı günden beri reyting listelerini alt üst eden dizi Bodrum Masalı 5. yeni bölüm fragmanını yayınladı. Peki yeni bölümde neler olacak? Ateş, Alara için elinden geleni yapmaya başlamıştır. Alara ise babasına meydan okur. İşte, yeni bölüm detayları...

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Cahit’in kararı ile Ateş’ten uzak durması için Londra’ya yollanan Alara, Ateş olmadan yapamayacağını anlar ve babasına rağmen harekete geçer. Ateş ise, Alara ile aynı şehre gidebilmek için yüzme bursunun peşine düşer. Alara için, hayatı boyunca çabalamadığı kadar çabalamaya hazırdır. Aynı bursa Kelebek’in de talip olması iki genci karşı karşıya getirir.Cahit ise, Ateş ve Alara’yı bir araya getirmemeye kararlıdır.

Haberin Devamı

Faryalı, Yıldız ve Gözde üç ortak olarak oteli işletmeye çabalamaktadırlar. Evren bu ortaklıktan memnun değildir. Oteli satabilmek için yeni planlar yapar. Bu uğurda can düşmanı Cahit ile ortak çalışmayı bile göze alır. Bu durum Ergüven ailesinin tüm fertlerini etkileyecektir. Yıldız çocuklarından yana tavır alırken, Evren yine kendi çıkarını düşünmektedir.

BODRUM MASALI SON BÖLÜM İZLE

BODRUM MASALI 5. BÖLÜM FRAGMANI



 

 

BAKMADAN GEÇME!