Beyaz Show'un bu haftaki konukları kimler?

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Showun bu haftaki konukları kimler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2016 10:19

Kanal D ekranlarının en çok izlenen programlarından olan Beyaz Show bu hafta yine bomba gibi konuklarla geliyor. 29 Ocak 2016 Cuma günü yayınlanacak olan Beyaz Show’un bu haftaki konukları kimler? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Senelerdir Beyazıt Öztürk’ün sunumuyla aynı günde ve aynı saatte izleyici karşısına çıkan  Beyaz Show bu hafta yine dopdolu. Geçtiğimiz hafta Güldür Güldür Show ekibini ağırlayan Beyaz Show bu hafta da Hande Doğandemir, Şükrü Özyıldız, Mithat Can Özer ve Serkan Kaya gibi sevilen isimleri ağırlayacak. Senelerdir hiç bıkmadan izlenen en iyi talk show olan Beyaz Show’da bu hafta neler yaşanacak merakla bekleniyor. 

Beyaz Show 29 Ocak Cuma günü saat 23:15’de Kanal D ekranlarında olacak.

BEYAZ SHOW 29 OCAK CUMA TANITIM FRAGMANI

HANDE DOĞANDEMİR KİMDİR?

22 Kasım 1985 Ankara doğumlu olan Hande Doğandemir Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Sosyoloji bölümü mezunudur. Televizyon ve İletişim Sosyolojisi üzerine araştırma yaparken kamera arkasında çalışmaya başladı ve sonrasında ise kamera önüne geçti. İlk olarak Güneşi Beklerken dizisinde ekranlarda tanınmaya başlayan Hande Doğandemir, bunun öncesinde TRT ekranlarında bir kaç programda sunuculuk yapmıştır.

Haberin Devamı

Güneşi Beklerken dizisinin sona ermesinin ardından Bana Masal Anlatma filmiyle ilk kez beyaz perdede yer alan sanatçı, sonrasında Racon isimli diziyle ekranlara dönmüştür, ancak dizi reytinglerde bekleneni veremeyince erken final yapmak zorunda kalmıştır.

Hande Doğandemir’in Şükrü Özyıldız ile başrollerini paylaştığı filmi Her Şey Aşktan, 29 Ocak Cuma günü vizyona girecek.

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ KİMDİR?

1988 İzmir doğumlu olan Şükrü Özyıldız’ın annesi Rum, babası ise Karadeniz’lidir. Üniversite okumak için İstanbul’a gelen Özyıldız, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Gemi Makineleri Mühendisliği bölümünü kazanmış burada 1 yıl okumuş, ardından Ege Üniversitesi’nde İşletme bölümünü okumaya başlamıştır. Daha sonra Erasmus ile Portekiz’e giden yakışıklı oyuncu burada kafes dövüşlerine katılmıştır.

Hiperaktif biri olduğunu ve dövüş sporlarını sevdiğini açıklayan Özyıldız, kafes dövüşünü bıraktığını ve hiperaktifliğini setlerde bastırdığını söylemiştir.

2011 senesinde Derin Sular dizisinde ekranlarda görünen Özyıldız, ardından Benim Hala Umudum Var, Şeref Meselesi ve son olarak da Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile izleyiciyle buluşmuştur.

Haberin Devamı

Şükrü Özyıldız’ın yeni filmi Her Şey Aşktan yarın vizyona girecek.

MİTHAT CAN ÖZER KİMDİR?

1981 İstanbul doğumlu olan Mithat Can Özer şarkı sözü yazarıdır. Annesi Sezen Aksu olan Mithat Can Özer’in babası ise iş adamı Sinan Özer’dir. Annesi Sezen Aksu oğlunun bir çok bestesine albümlerinde yer vermiştir.

Mithat can Özer ilk oyunculuk deneyimini yarın vizyona girecek olan Her Şey Aşktan filmiyle yaşadı.

HER ŞEY AŞKTAN TANITIM FRAGMANI

SERKAN KAYA KİMDİR?

1978 Sivas doğumlu olan Serkan Kaya lise öğreniminin ardından İstanbul’a gelmiştir. Müziğe küçük yaşlardan beri ilgi duyan Kaya, liseyi bitirmesinin ardından müzik çalışmalarına başlamıştır. Müzik firmalarının ilgisini çeken Serkan Kaya ilk albümünü 2001 tarihinde çıkarmıştır.

Haberin Devamı

Serkan Kaya’nın 2011 senesinde çıkardığı ‘Aşk Ne Demek Bilen Var mı?’ isimli albümü büyük ses getirmiştir.

 

 

BAKMADAN GEÇME!