Beni Affet 913. yeni bölümünde neler yaşanacak? - izle

Güncelleme Tarihi:

Beni Affet 913. yeni bölümünde neler yaşanacak - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2016 15:16

Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Beni Affet’in bu akşam ekrana gelecek 913. yeni bölümünde neler yaşanacak? Hafta içi her gün izleyicisi ile buluşan ve heyecanlı bölümleri ile özellikle kadınların severek takip ettikleri gündüz kuşağı dizisi Beni Affet yeni bölümleri ile nefes kesmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Başrollerini Mert Altınışık, Gaye Turgut Evin, Murat Danacı, Şeyma Korkmaz’ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda ise Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Zeynep Yasa, Ötüken Hürmüzlü gibi isimlerin yer aldığı dizide yen bölüm için heyecan dorukta!

Hafta içi her gün izleyicisi ile buluşan ve heyecanlı bölümleri ile özellikle kadınların severek takip ettikleri gündüz kuşağı dizisi Beni Affet yeni bölümleri ile nefes kesmeye devam ediyor.

Bakalım yeni bölümde bizleri neler bekliyor? Bugün saat 17:00’da Star Tv’de 913. bölümü yayınlanacak olan Beni Affet’i sakın kaçırmayın!

Beni Affet 912. bölümünü izlemek için aşağıdaki görsele tıklayın!

Beni Affet 913. yeni bölümünde neler yaşanacak - izle

Haberin Devamı

Beni Affet 913. bölüm gelişmeleri

Star TV'nin sevilen dizilerinden biri olan Beni Affet dizisi bugün 913. Son Bölüm ile izleyicisiyle buluşacak. Dizide hangi sürprizler seyirciyi bekliyor? Dizinin yeni bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanacak.

Bakalım yeni bölümde neler olacak? Bugün saat 17:00’da Star Tv’de 913. bölümü yayınlanacak olan Beni Affet’i sakın kaçırmayın!

Beni Affet son bölüm özeti

Dizinin geçtiğimiz Cuma günü yayınlanan son bölümünde bol entrikalı, heyecanlı nefes kesen olaylara şahit olduk. Muhteşem bir final ile son bölümü noktalayan dizinin son bölümünün ardından izleyiciler şimdi de bir sonraki ölümde neler yaşanacak merak etmeye başladı.

Peki dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar…

Feride, Cüneyt’i affedebilecek mi? Hasret’in yeni planı ne? Güneş herkesi şoke edecek bir hamle yapıyor.

Ekranların uzun soluklu dizilerinden Beni Affet, muhteşem bölümleri ile nefes kesmeye devam ediyor. Star TV ekranında hafta içi her gün saat 17:00’de takipçilerinin karşısına çıkan Beni Affet, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosu ile hayranlarına unutulma bir dizi keyfi yaşatmaya devam ediyor.

Aşk, ihanet, nefret ve kıskançlık gibi duyguların boy gösterdiği dizide aile ilişkileri etkili bir şekilde işlenmiş. Beni Affet’in yayınlanan son bölümünde Feride ve Cüneyt arasındaki tartışmalar dikkat çekmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!