Ben de mi gay olsam ne

Güncelleme Tarihi:

Ben de mi gay olsam ne
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2008 10:46

Avşar, eşcinseller kadınları kıskanır düşüncenin aksini savunarak " Bence kadınlar erkek eşcinselleri kıskanıyor" dedi.

Haberin Devamı

Helin Avşar'ın fotoğrafları için tıklayın...

Helin Avşar, eşcinseller kadınları kıskanır diye genel bir düşüncenin aksine savunarak " Bence kadınlar erkek eşcinselleri kıskanıyor" dedi.


Bir internet sitesinde yazarlık yapan Avşar, köşesinde sözlerini söyle sürdürdü " Ben kadınları kıskanmam, rakip olarak dahi görmem; ben gay’leri kıskanırım. Dünyanın en yakışıklı en karizmatik erkekleri gay’ler oluyor.
Kadınların aksine oldukça duygusallar, hayata sıkı sıkıya bağlı, işlerinde çok başarılılar. Kadınlar birbirlerini yerken, onlar yaptıkları işlerle aradan sıyrılıp başarıyla zirveye oturuyorlar.Kadın erkek ilişkisinde, kadınların dırdırları, bitip tükenmek bilmeyen istek ve kaprisleri yüzünden ilişki yürümüyor. Fakat iki gay’in ilişkisinde uyumluluk ve hayatı paylaşma ön plana çıktığı için ilişki daha uzun sürüyor. Kadınlar bunu görüp kıskançlıktan deliye dönüyor.

Haberin Devamı


Kadınlar çoğunlukla erkeğin gücüne ve parasına, eşcinseller ise yüreğine aşık oluyor. Para ve güç tükenince aşk bitiyor. Ama yürek aşkı daha uzun yaşanıyor. Bu yüzden eşcinseller aşkı daha uzun yaşıyor.Kadınlar aşkı, ilişkiyi bir kenara bırakıp etraftaki diğer kadın rakipleri ile savaşırken ilişkinin tadına aramıyor. Bir süre sonra ortada ilişki de kalmıyor.Magazin dünyasında bile kadın ünlüler rakipleriyle dalaşmaktan şöhretin tadını çıkartamıyor. Hep bir savaş, hep bir kıskançlık, hep bir fesatlık…

Sonra da çıkıp eşcinseller kadınları kıskanıyor diye ortalığı ayağa kaldırıyorlar.


Durum bunun tam tersi aslında! Eşcinseller ilişkide kadın-erkek rolüne girebildiği için sevgilisini daha mutlu ediyor. Sevgililerine kadınlar gibi saçma sapan kaprisler yapmıyorlar. Kadınlar gibi etraflarındaki her kadını potansiyel rakip olarak görmedikleri için sevgililerine huzur veriyorlar. Kadınlar eşcinsellerin yaşamlarındaki başarıyı, mutluluğu ve huzuru gördükçe kıskançlıktan ne yapacaklarını şaşırıyorlar.


Ayrıca fizyolojik olarak selülit, bir türlü verilemeyen kilolar, kronik geniş kalça(!) gibi dertleri olmadığından, eşcinsel erkekler birbirlerine eleştirirken çok fazla çirkefleşemiyorlar.

Haberin Devamı


Sizin anlayacağınız, ben itiraf ediyorum: Ne sosyal hayatımda ne de magazin dünyasında benim rakibim kadınlar değil, eşcinseller. Ben eşcinselleri kıskanıyorum kadınları değil. O kırılgan cilveli halleri öldürüyor beni valla!!!


Yurdum eşcinselleri el attıkları her işte öyle başarılı oluyorlar ki, baktım onlarla yarışılmıyor onlar yüzünden moda tasarımını bile bıraktım.

Üstüne üstlük bütün gay arkadaşlarımın çok ama çok yakışıklı sevgilileri var. Bütün yakışıklıları onlar kapıyor. Kendileri de zaten inanılmaz yakışıklılar.Eskiden, kadın meclislerinde hayal edilen erkek tipi ağdalı ağdalı anlatılırken, ortamda son konuşan kişinin lafı asla değişmezdi: Adam olsun yeter! Fakat şimdiki zamanda her özelliğiyle “aranılan erkek” sıfatını hak eden gay’ler dururken kim ne yapsın “adam”ları! Hem adam gibi adam mı kaldı? Etraf adamcıklarla dolu…

Haberin Devamı

Düşünüyorum o yüzden: Bir gay’i sevgilim olması için ikna mı etsem? Pek uygun olmaz herhalde…
Ya da…

Ben de gay mi olsam ne?


NOT: Eşcinsellerde orgazm oranı %100 müş. İşi biliyorlar sanırım. Muhahahahahaha!!!!!!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!