Ünlü manken hamile olduğunu açıkladı!

Güncelleme Tarihi:

Ünlü manken hamile olduğunu açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 22:36

2 yıl önce sürpriz bir kararla dünya evine giren Victoria’s Secret meleklerinden Behati Prinsloo hamile olduğunu açıkladı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

2014 yılında Meksika’da evlenerek herkesi şaşırtan çiftin aşkı da hayli olaylı başlamıştı. Prinsloo’dan önce bir başka Victoria’s Secret modeli Anne Vyalitsyna’yla birlikte olan Levine’ın, Rus modelden ayrıldıktan sonra Prinsloo’yla evlenmesi magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti.

Victoria’s Secret mankenlerinden Behati Prinsloo ve Maroon 5 grubunun solisti Adam Levine, 2 yıl önce sürpriz bir kararla hayatlarını birleştirmişlerdi. Ünlü çift şu aralar bebek heyecanı yaşıyor. 4 aylık hamile olduğunu açıklayan Victoria’s Secret mankenlerinden Behati Prinsloo bu yaz anne olmaya hazırlanıyor.

2 yıl önce sürpriz bir kararla dünya evine giren Namibyalı süper model Behati Prinsloo ve rock yıldızı Adam Levine, şu sıralar bebek heyecanı yaşıyor.

Cinsiyeti Hakkında Bilgi Verilmedi!

Haberin Devamı

Prinsloo’nun basın sözcüsü ünlü modelin dört aylık hamile olduğunu açıklarken bebeğin cinsiyeti hakkında bilgi verilmedi.

BAKMADAN GEÇME!