Ayrılmak doğru mu

Güncelleme Tarihi:

Ayrılmak doğru mu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2006 00:00

US dergisi, Brad Pitt, Justin Timberlake, Kate Hudson, Nick Lachey ve Halle Berry’nin eski sevgililerinden ya da eşlerinden ayrılmakla doğru karar mı verdiklerini bir anketle tartışmaya açtı. İşte sonuçlar...

Hayranları Jennifer’cı

"Brad Pitt, Jennifer Aniston’la beş yıl evli kaldıktan sonra bir anda ayrıldı ve Angelina Jolie ile yeni bir aşka yelken açtı. Aktör, harika bir kadın olarak nitelendirdiği Angelina Jolie’yle çok mutlu olduğunu söylüyor ama bu durum hayranlarını ikiye bölmüş durumda. Hayranlarının yüzde 53’ü, ’Brad yanlış yaptı’ diyor.

Cameron’la yükselişe geçti

Justin Timberlake, Britney Spears’a deliler gibi aşıktı, hatta onun için şarkılar bile yazmıştı.

Ama bu aşk kısa sürdü. Timberlake’in hayatında artık Cameron Diaz var. Magazin yazarları, Timberlake’in Cameron Diaz ile birlikte olmaya başladığından itibaren kariyerinde büyük başarılar yakaladığını düşünüyor. Ünlü şarkıcının hayranlarının yüzde 60’ı da bu ilişkiyi destekliyor.


Yasak aşka onay

Bu aralar Hollywood’un en çok konuşulan ayrılığı, ünlü oyuncu Kate Hudson’ın altı yıllık kocası Chris Robinson’dan ayrılıp film setinde aşık olduğu Owen Wilson’la beraber olmaya başlaması. Hudson’ın hayranlarının yüzde 93’ü onu bu kararında destekliyor.

Mutluluğu yakaladı

40 yaşındaki Oscar’lı oyuncu Halle Berry, iki kötü evlilik geçirdikten sonra kendisinden 10 yaş küçük Kanadalı manken sevgilisi Gabriel Aubry ile aradığı mutluluğu yakaladı. Ünlü oyuncunun hayranlarının yüzde 72’si Eric Benet’ten ayrılmasını onaylıyor.

Ayrılmakla doğru yapmış

Başarılı aktör Nick Lachey, Jessica Simpson’dan ayrıldıktan sonra kötü günler geçirdi ama artık MTV’de sunduğu programlarla yıldızı parlayan oyuncu Vanessa Minnillo ile çok mutlu. Hayranlarının yüzde 63’ü Lachey’in ayrılmakla iyi yaptığını düşünüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!