Asla Vazgeçmem 40. bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Güncelleme Tarihi:

Asla Vazgeçmem 40. bölüm fragmanı yayınlandı - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 14:48

Show TV'nin sevilerek izlenen dizisi Asla Vazgeçmem 40. bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı. Nur'un eski aşkının ortaya çıktığı dizide yine heyecan dolu sahneler seyircileri bekliyor. Peki; Asla Vazgeçmem 40. bölümünde neler yaşanacak? Asla Vazgeçmem yeni bölüm gelişmeleri haberimizde.

Haberin Devamı

Dizi dünyasının entrikadozu yüksek olan dizisi Asla Vazgeçmem 40. bölümü ile seyircilerini yine ekran başına kilitleyecek. Yiğit'i büyük sürprizlerin beklediği Asla Vazgeçmem yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Tolgahan Sayışman, Şafak Pakdemir ve Amine Gülşe gibi başarılı isimlerin başrollerini paylaştığı Asla Vazgeçemem muhteşem yeni bölümü ile bu akşam izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki herkesin merakla beklediği dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar…

Asla Vazgeçmem 40.Bölüm 2.Fragman

İzleyicilerin severek takip ettiği ekranların sevilen dizisi Asla Vazgeçmem’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor! Her yeni bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Asla Vazgeçmem dizisinin bu akşam yayınlanacak olan 40. bölümünde de yine heyecan veren olaylara tanık olacağız.

Haberin Devamı

Yıldırım aşkı hikayesini muhteşem bir senaryo ile Show TV ekranlarına getiren Asla Vazgeçmem yeni bölümde bakalım Nur, geçmişindeki sırları Yiğit'e anlatacak mı? Sürpriz gelişmelerin yaşanacağı dizinin yeni bölümünü sakın kaçırmayın!

Asla Vazgeçmem 40. Bölüm gelişmeleri!

Yiğit ve Nur arasında gerginlik sürerken, Yiğit’in Almanlarla yapacağı iş için gene işadamının Nur’u tanıması, aralarındaki kavgayı iyice kızıştırıyor.

Geçmişine geri dönen Nur eski mahallesinden arkadaşı ola Fatih ile karşılaşır. Arkadaşını Kozan Şirketinde görmesi Nur’ı iyice şaşkına çevirir.

Yiğit, yıllar sonra karşısında gördüğü kız kardeşini eve getirmesi evde gerginliğe yol açacaktır. Yağmur’un eve gelmesi Aytül’ü endişelendirir.

Asla Vazgeçmem 40.Bölüm 1.Fragman

Yiğit ile büyük tartışmaya girer. Onun bu evde kalmasını kabul etmez. Yağmur da zaten kalmak istemez.

Nazan, Elmas’a huzursuzluk vermek için planlarına devam eder. Elmas’ın Cahit’in odasına geçmesi onu iyice kızdırır.

Fatih ile Nur arasında nasıl bir ilişki olduğunu merak eden Yiğit, bu cevabı İclal’den alır.

BAKMADAN GEÇME!