Aşk Yeniden dizisinin 50. yeni bölüm fragmanında şok - İzle

Güncelleme Tarihi:

Aşk Yeniden dizisinin 50. yeni bölüm fragmanında şok - İzle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2016 16:16

Fox TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Aşk Yeniden 50. Bölüm fragmanıyla sizlerle. Dizinin yeni bölümünde Zeynep ve Fatih'ten ilginç bir karar geliyor ve herkesten uzaklaşmaya başlıyorlar. İşte Aşk Yeniden dizisinde bu hafta yaşanacaklar

Haberin Devamı

Aşk Yeniden eğlenceli bir bölüm ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünde herkesi şoke edecek bir olay yaşanacaktır. Fatih'in gerçekleri öğrenmesiyle herkese olan güveni kaybolur ve Zeynep ile birlikte flaş bir karar verirler. İşte Aşk Yeniden'de yaşanacaklar.

AŞK YENİDEN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Fatih'in gerçekleri öğrenmesiyle herkese olan güveni kaybolur. Zeynep'le birlikte Selim'i de alıp kimseye haber vermeden ortadan kaybolurlar.
Taşkınlar ve Şekercizadeler onları ararken onlarsa kimsenin bilmediği bir kasabanın kuş uçmaz kervan geçmez bir oteline yerleşirler.
Amaçları her şeyden biraz uzaklaşıp dinlenmek, kendilerini dinlemekken yerleştikleri otelin bütün yükünü sırtlanmak zorunda kalırlar. Onlar kısmen huzuru yakalamışken İstanbul'da kalanlar içinse durum hiç iç açıcı değildir.

Haberin Devamı

AŞK YENİDEN 50. BÖLÜM FRAGMANI

AŞK YENİDEN OYUNCU KADROSU

Zeynep Taşkın-Özge Özpirinçci
Fatih Şekercizade-Buğra Gülsoy
Şevket Taşkın (Reis)-Tamer Levent
Gülsüm Şekercizade-Tülin Oral
Fehmi Şekercizade-Orhan Alkaya
Mukaddes Şekercizade-Lale Başar
Selin Şekercizade-Nilay Deniz
Orhan Günay-Can Sipahi
Meryem Özer-Sema Keçik

AŞK YENİDEN HİKAYESİ

Sevdiklerini, tüm ailesini, hayatını geride bırakarak, aşık olduğu Ertan’ın peşinden Amerika’ya kaçan Zeynep, elinde hayal kırıklıkları ve bebeğiyle Türkiye’ye geri döner. Diğer tarafta Amerika’ya eğitim için giden Fatih’in de hayal kırıklıkları ile ülkesine, ailesinin yanına dönme vakti gelmiştir. Bu iki insanı ve iki farklı hayatı eve dönüş yolunda buluşturan hikaye “Aşk Yeniden” FOX'ta!

 

BAKMADAN GEÇME!