Aşk Yeniden 50. Bölüm fragmanı nefes kesti! - İzle

Güncelleme Tarihi:

Aşk Yeniden 50. Bölüm fragmanı nefes kesti - İzle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2016 11:12

Aşk Yeniden 50. Bölüm fragmanıyla nefesleri kesiyor. Aşk Yeniden Zeynep ve Fatih herkesten uzaklaşmaya karar veriyor. Başrollerinde Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinççi'nin bulunduğu Aşk Yeniden Salı akşamı izleyicisi ile buluşacak. İşte Aşk Yeniden'de bu hafta yaşanacaklar.

Fox TV'nin sevilen ve izlenen dizisi Aşk Yeniden efsanesi devam ediyor. Aşk Yeniden 50. Bölüm fragmanıyla herkesi ekrana kilitleyecek. Dizinin bu bölümünde neler olacak? Aşk Yeniden'ın 50. Bölüm'ünde Zeynep ve Fatih herkesten uzaklaşmaya karar veriyor fakat işler umdukları gibi gitmiyor. Yeni bölüm ve eski bölüm özeti detaylarda...

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
 
Fatih'in gerçekleri öğrenmesiyle herkese olan güveni kaybolur. Zeynep'le birlikte Selim'i de alıp kimseye haber vermeden ortadan kaybolurlar.
Taşkınlar ve Şekercizadeler onları ararken onlarsa kimsenin bilmediği bir kasabanın kuş uçmaz kervan geçmez bir oteline yerleşirler.
Amaçları her şeyden biraz uzaklaşıp dinlenmek, kendilerini dinlemekken yerleştikleri otelin bütün yükünü sırtlanmak zorunda kalırlar. Onlar kısmen huzuru yakalamışken İstanbul'da kalanlar içinse durum hiç iç açıcı değildir.

AŞK YENİDEN 50. BÖLÜM FRAGMANI
 
AŞK YENİDEN OYUNCU KADROSU
 
Zeynep Taşkın-Özge Özpirinçci
Fatih Şekercizade-Buğra Gülsoy
Şevket Taşkın (Reis)-Tamer Levent
Gülsüm Şekercizade-Tülin Oral
Fehmi Şekercizade-Orhan Alkaya
Mukaddes Şekercizade-Lale Başar
Selin Şekercizade-Nilay Deniz
Orhan Günay-Can Sipahi
Meryem Özer-Sema Keçik

BAKMADAN GEÇME!