Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında Tunç cinayete mi karışıyor?

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında Tunç cinayete mi karışıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2016 10:18

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında Mesut komiser'in oğlu Tunç ile başı belada. Dizinin yeni bölüm fragmanında yeni kız arkadaşı yüzünden hem uyuşturucuya bulaşan hem de cinayet şüphelisi olan Tunç dizinin yeni bölüm fragmanında gündem oldu. Rıza baba'nın ailesi Yüksel Albay tarafından tehdit ediliyor. Peki Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanında yaşananlar

Haberin Devamı

Arka Sokaklar dün akşam yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Tunç uyuşturucu batağına düşüyor ve meydana gelen bir cinayetin zanlısı oluyor. Bunlara şahit olan Mesut komiser ne yağacağını şaşırıyor. Arka Sokaklar 412. bölüm fragmanında Rıza baba, Albay Yüksel'in tehdidi ile karşı karşıya.. Arka Sokaklar bu haftada nefes kesecek bir bölüm ile ekranlara geliyor. İşte yeni bölüm fragmanı

Arka Sokaklar 412. Bölüm Fragmanı yayında! Albay'ın gerçekleştirmeyi düşündüğü hain planı ne?
Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma günü saat 20.00'de Kanal D'de!

Arka Sokaklar son bölümde; Yanan araçtaki cesetlerin Albayların hastane baskınında kullandıkları silahlar ile öldükleri kesinleşir. Bu silahların üreticisi araçtaki lastiklerden alınan örnekler ile bulunur. Arda, Volkan ve Hande üreticiye gidip, lastikleri sattıkları kişiye ulaşmaya çalışır. Albay Yüksel'in irtibatta olabileceği kişilerin listesi çıkartılır. Hepsi aranmakta olan isimlerdir. Son görev yerinde bağlantısı olduğu Asım Aydın’a ulaşmak üzere ekip kolları sıvar.

Haberin Devamı

Mesut ve Hüsnü Hakan’ı karşılarına alıp Aylin ile ilgili ilişkileri üzerine gerekli uyarıyı verirler. Hakan ne olduğunu şaşırır. Organize Şube Başkomiseri İsmail bir hışım emniyete gelir. Asım’ı kendi biriminin de aradığını, uzun zamandır bu işin üzerinde olduklarını ve bu işten ekibin uzak durması gerektiğini söyler. Ali yanındaki genç polislerle birlikte Albay, Tuğrul ve Cevdet’in olduğu köy evine baskına gider. Bu çatışma sandıkları kadar sakin geçmez Mesut, Hakan, Selin acil desteğe giderler. Bombalar patlamaya başlar. Albay ve adamları kaçmayı başarır.

Hakan, TEM’deki dönem arkadaşlarından 3 kişinin darbe soruşturması için alındığını öğrenince duruma inanamaz. Arkadaşlarının nasıl böyle bir şey yaptığını sorgulamak için soluğu nezarette arkadaşı Polat’ın karşısında alır. Akabinde Hakan evindeyken İsmail başkomiser ve ekibi tarafından darbe girişimcisi, örgüt üyesi suçlaması ile gözaltına alınır.

 

Haberin Devamı

30 Eylül Cuma günü yayınlanan 410'uncu bölümde, 'Rıza Baba'nın ekibinde yer alan 'Hakan Komiser', örgüte hizmet ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı.
İŞTE O ANLAR:

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!