Arka Sokaklar 400. bölümde Hüsnü şehit mi olacak? | Fragman İzle

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar 400. bölümde Hüsnü şehit mi olacak | Fragman İzle
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2016 15:37

Kanal D ekranlarının yıllardır zirveyi kimseye kaptırmayan dizisi Arka Sokaklar son bölümüyle çok konuşuldu. Yayınlanan son bölümüyle Hüsnü Çoban'ın ölüp ölmediği kesin bir sonuca bağlanmayan dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Arka Sokaklar dizisinin 400. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.Detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar son bölümüyle tüm Türkiye'yi derinden etkiledi. Arka Sokaklar'ın sevilen karakterlerinden biri olan Hüsnü Çoban'ın ölüm kalım savaşı verdiği son bölüm izleyenleri gözyaşına boğdu. Yayınlanacak yeni bölümüyle Hüsnü Çoban'ın akıbetinin belli olacağı dizinin merakla beklenen son bölüm fragmanı yayınlandı. 

400.bölümü ile izleyicisi ile buluşacak olan Arka Sokaklar, Total’de 9,53, AB’de ise 7,18 reyting alarak iki hafta üst üste birinci oldu.

Arka Sokaklar'ın  son bölümünde dizinin sevilen karakterlerinden Hüsnü Çoban'ın ölüp ölmeyeceği sosyal medyanın en çok konuşulan konuların oldu.

Hüsnü Çoban için yapılan paylaşımlardan bazıları:

-Az önce arka sokakların tekrarını izleyelim dedik. Suat içimizi parçaladı nasıl güzel yaşattı o duyguyu.

Haberin Devamı

-#Hüsnüçoban ölceksen öl artık heyecan yaptırıp durma bize burda ağlamaktan içimiz dışımıza çıktı.

-Dizide olsa bir babanın ölüm kalım savaşı vermesi gerçekten çok acı, yaşamayan anlayamaz

-Burdan yonetmen beye sesleniyorum alma baskomserimizi bizden. Daha yeni başkomiser oldu kendisi

-Tüm Türkiye'nin başı sağ olsun

DİZİYE YENİ OYUNCU

Daha önce Beyaz Karanfil, Kurtlar Vadisi Pusu ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizilerinde rol alan Buminhan Dedecan Arka Sokaklar‘a konuk olacak. Oyuncu dizide yeni düşmanCavit karakterini canlandıracak.

ARKA SOKAKLAR DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKAYINIZ

ARKA SOKAKLAR 400. BÖLÜM FRAGMANI - 1

 

Hüsnü, hastanede yaşam savaşı veriyor, herkes perişan oluyor!

ARKA SOKAKLAR 400. BÖLÜM FRAGMANI - 2

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Suat, Metin, Tekin, Zeliha Rıza babadan gelen haber üzerine fırlayıp evden çıkarlar. Hüsnü ambulansa bindirilir. Sağlık ekibi ilk müdahaleyi yapmakta, Mesut ise ambulansta konuşulanlar üzerine çıldırmaktadır.

Selin Mesut’u sakinleştirmeye çalışmakta, Hakan ise kendince, elinden geldiği kadar Aylin’e destek olmaktadır. Ayla ve Pınar’da soluğu hastanede alır. Ali Hakan ile beraber Reşat hocayı alıp hastaneye götürür. Aylin’de Yavuz’u arar ve acilen İstanbul’a gelmesini durumun kritik olduğu bilgisini verir.

Haberin Devamı

Hüsnü fazlasıyla kan kaybetmiştir. Doktorlar panik halde müdahale etmeye devam etmektedir. Doktorların aralarında konuşmalarına Suat tanık olur. Suat’ı toparlamak Mesut’a düşer. Hüsnü’nün kalbi durur. Elektro şok uygulanmaya başlanır. Hüsnü yapılan hiçbir müdahaleye cevap vermemektedir. Çoluk çocuk herkes kapıda perişan haldedir. Bu sırada Reşat hoca hastaneden içeriye girer.

Arka Sokaklar 400. bölümde Hüsnü şehit mi olacak | Fragman İzle

OYUNCULAR

Zafer Ergin Rıza Soylu/Rıza Baba
Şevket Çoruh Mesut Güneri
Özgür Ozan Hüsnü Çoban
Ozan Çobanoğlu
Hakan Çınar
Oya Okar Selin
Alp Korkmaz Ali Akdoğan
Özlem Çınar Aylin Aydın
Can Başak Arif Müdür

BAKMADAN GEÇME!