Arka Sokaklar 394. Bölüm fragmanı yayınlandı - İzle!

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar 394. Bölüm fragmanı yayınlandı - İzle
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 10:45

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar 394. Bölüm fragmanıyla sizlerle. Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden biri olan Arka Sokaklar, yepyeni bölümüyle bomba gibi geliyor.

Haberin Devamı

Kanal D'nin vazgeçilmez dizilerinden biri olan Arka Sokaklar 394. yeni bölümüyle cuma akşamı sizlerle olacak. Ekip, mafya hesaplaşmasının peşine düşüyor! 

SON BÖLÜMDE NELER OLDU

 

Selin, Hakan, Ali, Volkan ve Arda, Beyoğlu’nun arka sokaklarında baygın olan bir genç bulurlar. Bir tanıdıktan genç hakkında bilgi almaya çalışırken gencin cebinde uyuşturucu hap bulurlar. Bu hapları satan Hilmi, gencin başında polisleri görür ve bu durumu patronu Muzaffer’e iletir. Ekip, bu hapları satan şebekenin peşine düşer. Nazike’nin hafıza kaybı devam etmektedir. Herkes seferber olmuş Nazike’nin birşeyler hatırlaması için çabalamaktadır. Okan ve Semih aynı evde yaşayan iki arkadaştır. Tarık ise Okan’ın peşindedir. Tarık’ın adamları Semih’i Okan zannetmiş ve fazlasıyla hırpalamıştır. Ekip olay yerine gelir ve Semih’i acil olarak hastaneye kaldırırlar. Hastane de kendine gelen Semih, başına gelenlerin tamamının Okan yüzünden olduğunu söyler. Okan ve Tarık arasındaki husumetin sebebi ise Hülya’dır. Ekip, Okan’ı bulmanın; ayrıca Semih’i vuran Tarık’ı yakalamanın peşindedir.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 394. BÖLÜM FRAGMANI

ARKA SOKAKLAR 394. BÖLÜM 2. FRAGMANI

ARKA SOKAKLAR DİZİ KÜNYESİ

Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz…

İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba; ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.

Haberin Devamı

Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar.

BAKMADAN GEÇME!