Altuğ Küçük kimdir? Altuğ Küçük'ün yeni projesi ne?

Güncelleme Tarihi:

Altuğ Küçük kimdir Altuğ Küçükün yeni projesi ne
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 13:47

Filinta dizisi ile nam salan Altuğ Küçük kimdir? Türkiye’de bir ilk olan Osmanlı Polisiyesi Filinta'nın senaryosunu yazan Altuğ Küçük hakkındaki detayları sizler için derledik. Altuğ Küçük'ün şu andaki projesi ise Ümit Saat ile birlikte aldığı Show TV'nin yeni dizisi Oyunbozan. İşte; Altuğ Küçük biyografi.

Haberin Devamı

Altuğ Küçük, uzun yıllar yurt dışında yaşamış. Yurt dışında yaşadığı yıllarda ne olduğunu ve kim olduğunu daha iyi anlayarak bir takım kararlar almış.

Altuğ Küçük, yurt dışında yaşadığı süre içerisinde Türkleri anlatan evrensel bir iş yapma düşüncesine sahip olmuş. İlk olarak Osmanlı’da adalet mekanizmasını anlatan bir dizi yapma düşüncesine sahip olan Küçük, senaryoyu yazmaya başladıkça, karakterlerin ortaya çıktığını ve adalet hikayelerini polisiyeye bağlamak istediklerini söylüyor.

Filinta dizisi ile Türkiye’ de Osmanlı Polisiyesi olarak bir ilke imza atan Altuğ Küçük, şimdilerde yeni başlayacak olan Oyunbozan dizisinin senaryosunu yazıyor. 

Oyunbozan dizisinin senaryosunda Altuğ Küçük ile birlikte yardımcı senarist Ümit Saat yer alıyor.

Altuğ Küçük, Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Oyunbozan ile yeni bir başarıya imza atmaya hazırlanıyor.

BAKMADAN GEÇME!