Oyunbozan dizisi yakında başlıyor! - 1. bölüm fragmanı izle

Güncelleme Tarihi:

Oyunbozan dizisi yakında başlıyor - 1. bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 13:33

Show TV ekranlarında hayat bulacak yeni dizi “Oyunbozan” için geri sayım başladı. Güçlü oyuncu kadrosu, etkileyici hikayesi ile izleyicileri ekranları başına kilitlemeye hazırlanan yeni dizinin çekimleri hızla devam ediyor. İşte; Oyunbozan 1. bölüm fragmanı ve dizi hakkında merak edilen detaylar.

Haberin Devamı

Ekranlara bomba gibi düşmeye hazırlanan yeni dizi “Oyunbozan”, 2016’ya damga vurmaya hazırlanıyor. Usta isimlerin yer aldığı müthiş bir oyuncu kadrosu ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan “Oyunbozan” dizisi, ilgi çekici hikayesi ile geliyor.

Diziden ilk kareler...

Etkileyici hikayeye sahip olan “Oyunbozan” dizisinin başrollerini oynayan, dizinin Emre’si Barış Kılıç ve Ece’si Tuvana Türkay şimdiden çok yakıştırılmaya başlandı. İkilinin fotoğrafları sosyal medyada yayınlanmaya başladığı andan itibaren, fanları tarafından çok yakıştırıldı ve defalarca post edildi. Henüz başlamadan gündeme oturan “Oyunbozan” dizisinden ilk kareler...

Oyunbozan 1. bölüm fragmanı

“Oyunbozan” senaristleri...

Süreç Film’im yapımcılığında Show TV için hazırlanan “Oyunbozan” ın senaryosunu, oldukça usta isimler yazıyor. Dizinin senaristleri, geçen yıl Türkiye’de bir ilk imza atarak Osmanlı Polisiyesi türü “Fİlinta” dizisini sunan Altuğ Küçük ve Ümit Saat oldu. Başarılı kalemleri ile Altuğ Küçük ve Ümit Saat, “Oyunbozan” için muazzam bir senaryo kaleme alıyorlar.

Haberin Devamı

“Oyunbozan” kadrosu...

2016’nın en iddialı dizilerinden olmaya hazırlanan “Oyunbozan” usta isimleri kadrosuna aldı. Dizide Barış Kılıç ,Tuvana Türkay, Serhat Tutumluer, Gulçin Santircıoğlu, Kenan Bal gibi isimler başrol oyunculuğu yaparken, Serdar Orçin, Ceren Erginson, İlayda Akdoğan ve Ozan Dolunay gibi isimler de “Oyunbozan” kadrosunda bulunuyor.

“Oyunbozan” hikayesi...

Aşk, nefret, heyecan, gerilim, entrika ve intikam dolu “Oyunbozan”, sıra dışı bir hikaye ile ekranlara gelecek. Dizide inanılmaz bir aşk hikayesi işleniyor. Hayatında sevdikleri, değer verdikleri tarafından sınanan Ece ve öç almak için uzun yıllardır büyük bir kin ve nefret ile bekleyen Doktor Emre’ nin imkansız aşkı izleyicileri etkileyecek. Doktor Emre, yıllar önce yaşadığı büyük kaybın sorumlusu olarak Mahir Yamaner’i görüyor. Bu nedenle, Yamaner ailesine karşı savaş açıyor. Açtığı savaşa, kendisiyle birlikte Ece’yi de sürüklüyor. Emre, hayatının aşkı olan Ece’ yi kendi elleriyle Yamaner’lerin yalısına gönderiyor. Ece’ yi resmen bir hapishaneye gönderdiğini fark eden Emre, durumu fark ediyor. Ece, Emre’ nin kendisini düşürdüğü durumdan kurtulmaya çalışırken tehditlerle karşılaşıyor. Aşkı ve nefreti bir arada yaşayan Ece, oyunları tek tek çözmeye çalışıyor.

BAKMADAN GEÇME!