Alternatif son dakika hediyeleri

Güncelleme Tarihi:

Alternatif son dakika hediyeleri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2013 00:00

Elinizi çabuk tutun; sevgiliye hediye için sadece üç gününüz var!

Haberin Devamı

Poster

Birlikte izlediğiniz, el ele tutuştuğunuz ilk film… İlk öpücük, ilk heyecan. O filmin baş rollerinde olmak istemez miydiniz? Filmin posterini bulun ve oyuncuların yüzlerini kendinizinkilerle değiştirin.

CD

Aşkınızı, hayallerinizi, beklentilerinizi hatta hayal kırıklıklarınızı ve sitemlerinizi küçük bir CD’ye sığdırmak çok basit. Sizi, sevgilinizi ve aşkınızı en güzel anlatan şarkıları seçin, tabii ‘bizim’ dediğiniz şarkıyı da unutmayın. Bunların hepsini bir CD’de toplayın. En keyifli fotoğraflarınızdan birini CD kapağı yapıp yaratıcı bir isim koyun.

Diploma

“Benim sevgilim yok, evli-mutlu-çocukluyum” diyenlerdenseniz üzülmeyin, bu hediye tam size göre.  Eşinizi ‘Evlilik Akademisi’nden mezun etmek ya da sınıfta bırakmak elinizde. Karne ve takdir belgesinde olduğu gibi yine internetten boş bir diploma bulup, indirin. Şimdi karar anı eşiniz sınıfta mı kalmalı yoksa mezun mu olmalı?

Yastık

Haberin Devamı

Aşkınızı dağlara yazamıyorsanız gelin siz de yastığa yazmayı deneyin. Hemen istediğiniz boyda ve renkte iki yastık alıp en yakın baskı merkezine gidin. Yastıklara sevgilinizle olan fotoğrafınızı ya da içinizden geçen, aşkınızı anlatan bir iki cümleyi bastırın.

Dergi

Aşkınızın magazin dergisini hazırlayın. Bunun için Indesign gibi tasarım programlarını bilmek gerek. Bilmiyorsanız hemen bir bilene danışın. Önce konularınızı sonra da konularınıza uygun görselleri hazırlayın. Çizim bitince bir ozalit baskı merkezinde derginizi bastırabilirsiniz.

Çikolata

Malzemeler: 9 yemek kaşığı şeker, 9 yemek kaşığı un, yarım paket margarin, yarım paket vanilya, 3 yemek kaşığı kakao, 3 adet yumurta, hindistancevizi, çikolata kalıbı (buz kalıbı da olur)
Hazırlanışı: Yumurtayla şekeri metal bir çırpıcı yardımıyla iyice çırpın. Margarin haricindeki diğer malzemeleri  karışıma ekleyin ve çırpmaya devam edin. Margarini tavada eritin. Soğuduktan sonra çırpılan malzemeleri üzerine ekleyip karıştırın. Kalıplarına dökülen karışımı donmaya bırakın. Hindistanceviziyle süsleyip servis edin.

Tişört

Sevgiliniz sizi sadece kalbinde ve uykularında değil bedeninde de taşısın… İstediğiniz renk ve tarzda düz bir tişört alın. Tişörtünüzü aldığınız gibi baskı merkezinin yolunu tutun. Birlikte çekildiğiniz bir fotoğrafı ya da içinizden geçen esprili aşk sözlerini üzerine bastırın.

Oyun kartı

Haberin Devamı

Üzerinde sevgilinizin fotoğrafı olan bu oyun kartları hem aşkta hem de şans oyunlarında kazanmak isteyen âşıklar için. İnternetten oyun kartı şablonu indiriyorsunuz ve şablonun yönlendirmeleriyle oyun kartlarını istediğiniz gibi tasarlıyorsunuz. Tasarımı biten oyun kartlarınızı bir baskı merkezinde dilediğiniz kalınlıkta bastırabilirsiniz.

Amerikan servis

Kolayca yapacağınız bu Amerikan servisler akşam yemeklerinize lezzetli bir romantizm katacak! Kalın bir kâğıt ya da karton tabakasını istediğiniz ölçülerde kesin. İçinizden geldiği gibi süsleyin. Fiyonklar, kalpler, kelebekler, böcekler…

Şans kurabiyesi

Malzemeler: 1 yumurta akı, yarım çay bardağı şeker, çeyrek çay bardağı su, 1 kaşık sıvı yağ, 1 kaşık nişasta, un, 1 damla vanilya özü
Hazırlanışı: Köpük köpük oluncaya kadar çırpılan yumurtaya malzemeleri ekleyin. En son unu katın ve yoğun kıvamda bir hamur elde edin. Kenarları kızarıncaya kadar parça parça teflon tavada kızartın. Bu işlemi hamur harcı bitene kadar tekrarlayın. İçlerine not yazan kâğıtlar koyup katlayın.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!