Aile İşi 11.bölüm fragmanında İlayda taraf değiştiriyor!

Güncelleme Tarihi:

Aile İşi 11.bölüm fragmanında İlayda taraf değiştiriyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2016 10:08

Aile İşi 11.bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen Aile İşi'nin yeni bölümünde neler oluyor? İlayda, Hakan'a olan kızgınlığından taraf değiştirecek mi? Aile İşi 11.bölüm fragmanı ve son bölümde olanlar haberimizde.

Haberin Devamı

Atv'nin sevilen dizisi Aile İşi bu haftada eğlenceli bölümüyle ekranlara geldi. Merakla beklenen Aile İşi 11.bölüm fragmanı yayınlandı. Aile İşi son bölümde neler oldu?

Aile İşi 10.bölümde neler oldu?

Seviyorlar mı? Nefret mi ediyorlar? Müjde ile Hakan arasında neler oldu?

Hakan ve Müjde, bir dizi yanlış anlamadan ötürü, birbirinden uzak durmaya çalışır. Onları tekrar yan yana görmek isteyen 'Aile İşi' üyeleriyse her yolu dener. Arif, ona dava açan Sami'nin elindeki delilin peşine düşer.

Emel, Mülayim'i evlatlarıyla arasını düzeltmesi konusunda cesaretlendirir; ancak sonuç Mülayim için bir yıkım olunca, Emel kendine has bir yönteme başvurur. 'Aile İşi' evine bir geceliğine misafir olmayı başaran Cemali, her şeyi birbirine katar. Leman'ın kıskançlık krizleriyse Ziya'yı yaşamından bezdirir.

Haberin Devamı

Aile İşi 11.bölüm fragmanı

İlayda, Hakan'a kızgınlığından taraf değiştirir.

 

Aile İşi dizisi hakkında:

Yapım; NTC Medya, Yapımcı; Mehmet Yiğit Alp, Yönetmen; Cem Tabak, Genel Koordinatör; Nazlı Heptürk

Uygulayıcı Yapımcı; Arzu Ersan Deligöz, Senaristler; Özgür Evren Heptürk, Ferhat Ergün, Jenerik Müziği; Can Bonomo, Can Saban, Ali Rıza Şahenk

Oyuncular; Ufuk Özkan, Murat Akkoyunlu, Hasibe Eren, Sait Genay, Pelin Akil, Gülay Baltacı, Can Bonomo, Şafak Karaali, Özgür Emre Yıldırım, Denizhan Akbaba, Ali Rıza Şahenk, Naz Ar, Osman Wöber, Mine Kılıç, Utku Ateş, Mıchaela Melek Dede, Melisa Lara Cantez, Toprak Çerçioğlu

NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği eski Yeşilçam filmleri tadında sımsıcak aile komedisi...Hem güldürerek, hem de hüzünlendirerek, izleyicinin kendisini adeta içinde hissedeceği, eski Türk filmlerini aratmayacak dizinin yönetmen koltuğunda Cem Tabak otururken, senaristliğini ise Özgür Evren Heptürk üstleniyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!