Acun Ilıcalı: 'Başımız sağolsun'

Güncelleme Tarihi:

Acun Ilıcalı: Başımız sağolsun
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 13:50

Acun Ilıcalı, dün Ankara’ da gerçekleşen hain terör saldırısı ile ilgili sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı. Acun Ilıcalı’ da bir çok ünlü isim gibi hain saldırıda hayatını kaybedenler için üzüntüsünü dile getirdi.

Haberin Devamı

Bir çok ünlü isim, dün akşam saatlerinde Ankara’ da gerçekleşen hain terör saldırısı sonucu olan patlama için sosyal medyadan paylaşım yaptı. Herkes, terör saldırısını lanetleyerek hayatını kaybedenler için üzüntüsünü dile getirdi.

Acun Ilıcalı’ da diğer ünlüler gibi üzüntüsünü dile getiri. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden “Ankara'da meydana gelen saldırıda kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Başımız sağ olsun.” notunu paylaştı. Acun Ilıcalı’ da bir çok isim gibi terör saldırısına sessiz kalmadı.

Acun Ilıcalı: Başımız sağolsun

Acun Ilıcalı kimdir?

Tam ismi ile Ali Acun Ilıcalı, 29 Mayıs 1969 yılında Edirne’ de dünyaya geldi. Kadıköy Anadolu Lisesi Mezunu olan Ilıcalı, sunucu, yapımcı, girişimcidir. Televizyonculuğa ilk defa Show TV’ de başlamış, ilk kez Beşiktaş muhabirliği yapmıştır. Şu an TV 8 kanalının sahibi, Acun Medya’ nın kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır. Ayrıca TOBB Genç Girişimciler Kurulu üyesidir. Şu an Survivor 2016 için Dominik’ te.

BAKMADAN GEÇME!