Asena Atalay ayakkabılarını yeni evine sığdıramadı!

Güncelleme Tarihi:

Asena Atalay ayakkabılarını yeni evine sığdıramadı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2016 11:02

Geçtiğimiz ay Fenerbahçe’li futbolu Caner Erkin ile yollarını ayıran Asena Erkin, yeni hayatını kuruyor. Asena Atalay, yeni evine taşındı. Ancak eve bir türlü sığamadı, ayakkabılarını koyacak yer bulamadı.

Haberin Devamı

Futbolcu Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay, yeni hayatını kurmaya çalışıyor. Atalay, Caner Erkin ile birlikte oturdukları Beykoz Konakları'ndaki 6 milyon dolarlık villadan taşınarak Zincirlikuyu İstanbloom'da 22. katta bir daireye yerleşti. Atalay'ın yeni evi 306 metrekare büyüklüğünde.

Ancak Atalay, yeni evine sığmakta zorlandı. Tam bir alışveriş tutkunu olan Atalay, 600 çift ayakkabısını evde koyacak yer bulamayınca balkona yerleştirmek zorunda kaldı. Deniz manzarası bulunan balkonda şu an Atalay'ın ayakkabıları var.

Asena Atalay ayakkabılarını yeni evine sığdıramadı

Asena Atalay kimdir?

Asena Atalay, 21 Kasım 1989 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Aslen Antalya'lıdır. Varlıklı turizmci bir ailenin kızı, bir de erkek kardeşi var. Lise eğitimini Denizli'de tamamladı. Hemen ardından eğitim için İspanya'ya gitti. 2,5 yıl eğitimin ardından Türkiye'ye döndü. Ankara Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümü'nde okumaya başladı. Evlenince okulunu bırakıp İstanbul'a geldi. Tekrar okumaya karar verdi ve İstanbul Beykent Üniversitesi Tekstil-Moda Tasarımı Bölümü'nde okumaya başladı. Futbolcu Caner Erkin ile evliliğini Ocak ayında sonlandırdı. Şu an yeni bir magazin programı sunmaya hazırlanıyor.

BAKMADAN GEÇME!