10 Numara

Güncelleme Tarihi:

10 Numara
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2004 00:13

Athena işi götürür

Sandal’a Stefan Raab’a konuk olduğu gecede tercümanlığı Almanya’da ki ünlü Türk VJ Gülcan yaptı. Program bitiminde Sandal’la Gülcan şakalaştı.

Popstar Mustafa Sandal, Almanya’nın en ünlü talk show’cusu Stefan Raab’ın konuğu oldu. Eurovision nedeniyle ülkemizde bulunan Raab, önceki akşam Karaköy Liman’da çekilen programda sorularıyla Sandal’ı sıkıştırdı. Pazartesi günü de Sertab Erener’i konuk edeceğini söyleyen Raab, ‘Eurovision burada yapılıyor, o yüzden programı burada çekiyoruz. Benim için dünyaki beş güzel şehirden biri, burası. Yemekler yıkılıyor, bir haftada göbek yaptım’ dedi. Eurovision’a katılmayı hiçbir zaman düşünmediğini söyleyen Sandal ise, ‘Bunun kariyerle bir alakası yok. Ben Eurovision’u seyretmekten zevk alıyorum. Eurovision’u kazandıran herkese çok teşekkür ediyorum. Bu sene Athena işi götürür, şarkıları başarılı çünkü’ dedi.

Albümü için Mevlana’dadua etti

Selçuk Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘Spor ve Magazin Ödülleri’ törenine katılmak için Konya’ya gelen şarkıcı Petek Dinçöz ile oyuncu Hamdi Alkan, Mevlana Müzesi’ni ziyaret ettiler. Yeni çıkacak albümünün başarılı olması için dua ettiğini söyleyen Petek Dinçöz, ‘Albüm için geceli gündüzlü çalıştım. Umarım bir önceki albümüm gibi başarılı olur’ dedi.

Balayı Maldiv’de

Beşiktaş Travel’ın sahibi Kerem Eymür, geçtiğimiz gece Kuruçeşme Divan’da gerçekleştirilen düğünle ünlü tiyatrocu Enis Fosforoğlu’nun kızı Seren ile evlendi. Halit Kıvanç ve Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır’ın nikah şahitliğini yaptığı düğüne, futbol ve sosyete dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Çift balayını Maldiv Adaları’nda yapacak.

Zoraki tokalaştılar

Kenan Doğulu eski sevgilisi Tuğçe Kazaz’la aynı mekanın açılışında karşılaşınca olanlar oldu. New York Factory Cafe’nin açılışında Doğulu, içeri bir anda eski sevgilisi Tuğçe Kazaz girince ne yapacağını şaşırdı. Doğulu, Tuğçe’ye istemeden olsa elini uzatmak zorunda kaldı... İkilinin zoraki tokalaşmasının ardından Kenan Doğulu, apartopar mekanı terk etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!