Kayıtdışı son bölüm sonrası 5. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Güncelleme Tarihi:

Kayıtdışı son bölüm sonrası 5. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2017 11:14

Kayıtdışı dizisi son bölüm sonrası 5. yeni bölüm fragmanı ile araştırılmaya başlandı. Son bölümün ardından neler olacağı merak edilen Kayıtdışı dizisinde Ali Kemal, karşısında çaresizce duran Çavuş'u vurduktan sonra iyice kendisini kaybetmiştir. Zeynep'e karşı bir şeyler hissetmeye başlayan Ali Kemal, bu durum karşısında ne yapacağını şaşırmıştır. İşte, Kayıtdışı dizisi 5.yeni bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Kayıtdışı dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Kayıtdışı'nda heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Çavuş’u vurmuş olması Ali Kemal’i oldukça sarstı. Belçikalı’nın eline geçen elmasları tekrardan alma görevi ise İdil ve Arda’nındı. Birlikte oldukça tehlikeli bir operasyona giriştiler. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Peki, Kayıtdışı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kayıtdışı dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Çavuş’u vurmuş olması Ali Kemal’i oldukça sarsmıştır. Belçikalı’nın eline geçen elmasları tekrardan alma görevi ise İdil ve Arda’nındır. Birlikte oldukça tehlikeli bir operasyona girişirler. Ekrem, çok büyük bir toplantı için yurtdışına çıkar ve bu toplantıda, yabancı partnerleriyle beraber, Ortadoğu’daki birçok ülkenin kaderini tayin eder. Zeynep, bir yandan abisinin düzenlediği yardım gecesinin organizasyonunu üstlenirken, diğer yandan, çalıştığı ilaç şirketinde farkına vardığı tuhaflıkların peşine düşer. Adnan, Sevda’ya yakınlaşma çabasındadır ve ona bir davasında yardımcı olur. Nejat ve Tıfıl’ın yollarının tekrardan kesişmesi, Perihan’ın ona karşı olan düşüncelerinde değişime sebep olacaktır.  İnci, yaşadığı olayların stresine daha fazla dayanamaz ve gözlerini hastanede açar. Bu durum, dikkatleri, onun tek arkadaşı olan Tuğba’ya çevirecektir. Kız kardeşi Ece ve kızı Tuğba’yla arası açılan Esra’nın, kocası Ali Kemal’e dair şüpheleri de giderek artmaktadır. Zeynep’le aralarındaki ilişkinin rengi gitgide değişen Ali Kemal ise, düzenlenen yardım gecesine katılıp, Ekrem Bey’in gizli kasasına ulaşmanın planlarını yapmaktadır..

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Günlerdir ortalarda olmayan sevgilisi Bora’nın ani bir sürprizle mahalleye gelmesi Elçin başta olmak üzere herkeste şaşkınlık yaratır. Çoktan kapattığı aşk kapısını Elçin’le aramaya başlayan Kemal, bu sürprizin ortasına düşünce çok bozulur. Bora, Deniz’le işbirliği içinde Elçin’i mahalleye taşınma kararından caydırmaya çalışır. Elçin’in eski hastası, zengin ve tehlikeli bir adam olan Altan mahalleye gelirken belayı da yanında getirir. Kemal’in gizemli bir mesajla devreye giren eski gönül yarası aşk cephesinde işleri iyice karıştırır. Her kargaşada ortada kalan Gülpare, hıncını Cengiz’den alır. Elçin’in Muhtar ve Fikriye arasındaki çatışmayı düzeltmeye dair iyimser girişimi çığ gibi büyüyen bir kaosa dönüşür. Minik Erkan’ın da devreye girmesiyle meydana gelen olaylar tüm mahalleyi paniğe sürükler.

BAKMADAN GEÇME!