Karagül dizisi 107. yeni bölüm için heyecanlı bekleyiş | Karagül fragman izle

Güncelleme Tarihi:

Karagül dizisi 107. yeni bölüm için heyecanlı bekleyiş | Karagül fragman izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 14:27

Tv’nin izlenme rekoru kıran dizilerinden Karagül 107. bölümü ile bu akşam seyirvilerle buluşuyor. İzleyiciler yeni bölümde nelerin yaşanacağını merak ederken dizinin 107. bölümü için yeni tanıtım fragmanı geldi. Peki; Karagül dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar...

Haberin Devamı

Başrollerini Ece Uslu, Yavuz Bingöl, Özlem Conker ve Mert Yazıcıoğlu’nun paylaştığı sevilen dizi Karagül’ün oyuncu kadrosunda Mesut Akusta, Şerif Sezer, İlayda Çelik, Ayça Ayşin Turan, Özcan Deniz, Hilal Altınbilek, Sebahat Kumaş, Hülya Duyar, Burak Çelik, Ogün Kaptanoğlu, Yalçın Ertürk gibi sinema ve televizyon dünyasının usta isimlerin yer alıyor.

Gerek senaryosu gerek oyuncu kadrosu ile televizyon dünyasının iddialı yapımlarından biri olan Karagül’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor.

Karagül‬ 107. Bölüm Fragmanı | 5 Şubat Cuma

Peki Karagül 107. bölümde neler yaşanacak?

Melek, Özlem ve Kadriye’nin ısrarlarına rağmen Sabri’nin öcünü almak ister ve kendini tehlikeli bir mücadelenin içine atar. Melek için tehlike hiç bitmeyecektir.

Haberin Devamı

Baran, Ebru ve kardeşleri için amcasına kafa tutar. Narin, Baran için ne kadar çok endişelense de onu durduramayacağını anlar.

Bara ise her ne kadar Ebru’ya karşı öfkesi geçmese de, kardeşleri ile yakınlaşmaya devam eder. Kadriye ise yıllardır saklamaya çalıştığı günahları ile yüzleşmeye başlayacaktır. Hesaplaşmak zorunda kalacağı büyük sırları yavaş yavaş karşısına çıkmaya başlar.

Kendal ve Kenan arasındaki savaş devam eder. Bu mücadele artık kanlı bir savaşa dönüşür. Her iki taraf da kaçınılmaz son ile yüzleşecektir.

Evliliğe adım adım yaklaşmışken Ada ve Serdar, arasında tatsız tartışmalar yaşanmaya başlar. Ada’nın öğrendiği sır Maya ile aralarının açılmasına neden olurken, bu olaydan Emre de nasibini alır.

Karagül 106. bölümde neler yaşandı?

Kendal, Ada’nın gebelik testini görür ve kızın hamile olduğunu herkese duyurur. Ada ise Kendal’a bu işe karışmamasını söyler. Yaşanan olayları duyan Serdar ne yapacağını bilemez ancak Ada’ya da hiçbir şey söyleyemez. Kenan’ın geri dönmesi ile Kendal artık istediği hiç birşeyi yapamaz. Bu durum Kendal’ın öfkesini daha da artırmıştır.

Baran ise Narin’e Ebru’ya yaklaşmak istemediğini, ama her fırsatta kendini onu izlerken bulduğunu itiraf eder.

Kenan ise Kendal’dan yaşananların hesabını sormaya ant içmiştir. Ateş çemberinin içinde birbirine giren iki kardeş ölümüne dövüşürler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!