Kara Para Aşk 20.bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Kara Para Aşk 20.bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2014 16:16

Kara Para Aşk 20. bölümü ile 15 Ekim çarşamba saat 20.00'da. Yeni bölümde Ömer uçağa yetişip Elif ile beraber Roma'ya uçabilecek mi?

Haberin Devamı

Kara Para Aşk’ın 15 Ekim Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 20. Yeni bölümünün fragmanı yayınlandı. Bu son fragmanda, Ömer’i havalimanında Elif’in bindiği Roma uçağına yetişmeye çalışırken görüyoruz. Geçtiğimiz bölümde ise, Ömer, Ali’ye yumruk atmış ve artık geri dönülmez bir yola girmişti. Hayatını adadığı mesleğinden uzaklaştırılmak onun için büyük bir üzüntü kaynağıdır fakat yine de Roma’ya gidebilmek için işlemleri başlatır ve hızlandırır. Kendini temize çıkarmanın tek yolu ise Tayyar ve Ali’yi yakalama isteğidir.

Bu iş en çok Tayyar’ın hoşuna gitmiştir çünkü hep Ömer’i men etmeyi hayal etmiştir. Ömer ise tüm zamanını onu izleyerek geçirir. Tayyar bir gün onu evinin önünde görünce tedirgin olur ve Hüseyin’i arar.

Kara Para Aşk’ta kim kimi canlandırıyor? Tuba Büyüküstün – Elif Denizer, Engin Akyürek - Ömer Demir, Nebahat Çehre - Zerrin Denizer, Erkan Can - Tayyar Dündar, Tuvana Türkay - Bahar Çınar, Tansu Taşanlar - Arda Çakır, İlkin Tüfekçi - Pelin Serter, Kerimhan Duman – Ferdi, Ali Yörenç - Fatih Dündar, Saygın Soysal - Metin Dündar.

Haberin Devamı

Yönetmen sandelyesinde Halil İbrahim Sofrası, Kül ve Ateş, 6 Mantı ve Babam İçin gibi projelerin de rejisörlüğünü yapmış 8 Temmuz 1981 doğumlu Ahmet Katıksız’ın oturduğu Kara Para Aşk dizisinin senaryosunu ise Selma Ergenekon ve Eylem Canpolat birlikte yazıyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!