Kara Ekmek 32.bölümde neler oluyor? | Ömer'i kim kaçırdı? izle

Güncelleme Tarihi:

Kara Ekmek 32.bölümde neler oluyor | Ömeri kim kaçırdı izle
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2015 15:04

ATV 'nin merakla beklenen dizisi Kara Ekmek 32.bölüm fragmanını yayınladı. 32.bölümde neler olacak? Yeni bölümde yine herkesi ekrana bağlayacak dizi Kara Ekmek bu akşam ATV'de!

Haberin Devamı

ATV’nin başarılı dizisi Kara Ekmek, Limon Film imzalı, senaryosunu Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu'nun yazdığı, yönetmenliğini Taner Akvardar'ın yaptığı, başrollerini Özlеm Yılmaz, Engin Hepileri, Altan Erkekli, Ushan Çakır, Gülçin Santırcıoğlu, Anıl İlter, Başak Daşman, Elif Can Ongurlar'ın paylaştığı dizidir.
Kara Ekmek bu akşam 20.00'de ATV'de!

KONUSU
Kara Ekmek KonusuAsiye yoksul bir mahallede gaddar üvey annesi ve zorba babasıyla yaşamaya çalışan genç bir kızdır. Hayat yeterince üstüne gelmiyormuş gibi bir de sevgilisinden hamile kalır. Ancak sevgilisi onunla evlenmeyi şiddetle reddeder. Asiye de birikmiş öfkesini oğlana salladığı bıçakla alır. Kara ekmek dizisi Artık Asiye için zaten nefret ettiği mahallesinden kaçmaktan başka çare kalmamıştır. Gerçek hayatından firarında kardeşi Mine de Asiye'yi yalnız bırakmaz. Ceplerinde para olmayan iki kız kardeş mecburen otostop yaparlar. Bindikleri araba ülkenin sayılı zenginlerinden birinin torununa aittir. Çıktıkları yol, onları düşündüklerinden bambaşka bir yere götürecek ve dört kişinin kaderini sonsuza dek değiştirecektir.

KARA EKMEK 32.BÖLÜM FRAGMAN - 1

KARA EKMEK 32.BÖLÜM FRAGMANI -2


KARA EKMEK YENİ BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Kara Ekmek 32.bölümde neler oluyor | Ömeri kim kaçırdı izle


ÇETİN, ASİYE'Yİ GERİ KAZANABİLECEK Mİ?

Çetin, Berkant'ın tehdidiyle, Asiye'ye evlenmek istemediğini söyler. Bu durum iki sevgili arasındaki bağı kopma noktasına getirir. Asiye yalıyı terk ederken, Çetin büyük pişmanlık yaşar. Taylan'ın yaşananları öğrenmesi, beraberinde bambaşka bir duyguyu getirir... O Asiye'nin tekrar yalıya dönmesini isterken, Çetin ise sevgilisini yeniden kazanmanın yollarını aramaktadır.

ÖMER'İ KİM NEDEN KAÇIRDI?

Taylan Ömer'in kaçırılmasıyla kendisini büyük bir çıkmazın içinde bulur... Ömer'i kim neden kaçırmıştır?
Hale ise Taylan'la bitmiş olan evliliğini kurtarmanın çabasındadır... Mine'nin Asiye'yle yaşadığı gerilim beklenmedik bir işbirliğinin habercisidir. Hale ve Mine arasındaki yakınlaşma Çetin'in dikkatinden kaçmaz. Hale'nin öğrendikleri ile Çetin ve Asiye iyice köşeye sıkışır.

PERVİN İLE SALİM KAVGA EDECEK Mİ?

Mahalle tarafındaysa sular durulmamaktadır. Pervin, Celal belasından kurtulmak için evi satılığa çıkarırken, Salim bu duruma tepkisiz kalmaz. İkili arasındaki gerilim mahallede yayılan dedikoduyla, beraberinde büyük bir kavgayı getirir.

Kara Ekmek 32.bölümde neler oluyor | Ömeri kim kaçırdı izle


KARA EKMEK 31.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Asiye'ye evlilik teklif etmeye karar veren Çetin, harekete geçer. Çetin'in sürprizini öğrenen Asiye'yse beklenmedik bir hamle yaparak işin seyrini değiştirir. Ama iki sevgilinin hesaba katmadığı olaylar, onları bambaşka bir bilinmeze sürükler. Hale'nin dönmesiyle yalıyı terk etme kararı alan Taylan, diğer taraftan kendisini öldürmek isteyenlerin peşindedir.

Bütün şüpheler Ömer'i işaret etmektedir. Taylan bunun üzerine harekete geçerken, beklenmedik şekilde olayların seyri değişir... Diğer taraftan Hale, yalıda Mehmet'le karşılaşır. Bir anda ortaya çıkan bu çocuğun gizemini çözmeye çalışır. Teneke mahallesinde ise olaylar durulmaz...

Celal hastaneden çıkmıştır ve Pervin'in karşısına dikilir. Pervin içine düştüğü çıkmazdan kurtulmaya çalışacaktır.Ailesini toparlama çabasında olan Salim'in karşısına Asiye yeniden çıkar. Babasıyla barışmayı istemektedir. Salim yaşanan onca olaydan sonra, kızını affedecek midir?