Kara Ekmek 32. bölüm fragmanı yayınlandı | FRAGMAN İZLE

Güncelleme Tarihi:

Kara Ekmek 32. bölüm fragmanı yayınlandı | FRAGMAN İZLE
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2015 11:03

ATV ekranlarını sevilen dizisi Kara Ekmek 32. bölümü ile dizi severlerin karşısına çıkacak. İzleyici kitlesinin merakla takip ettiği Kara Ekmek dizisinde geçen bölüm ne yaşandı? İşte geçen bölümün özeti ve yeni bölümün fragmanı...

Haberin Devamı

Kara Ekmek bu haftada izliyecilerine heyecan ve gerilim dolu bir bölüm vaadediyor. Dizi geçtiğimiz bölüm olduğu gibi bu bölümde de izleyicileri ekrana kilitleyecekmiş gibi görünüyor. ATV'de yayınlanan dizide geçen hafta neler olmuştu?

KARA EKMEK 32. BÖLÜM FRAGMAN

KARA EKMEK 31. BÖLÜM ÖZETİ

Çetin, Asiye'ye evlilik teklifi etmek istedi

Asiye'ye evlilik teklif etmeye karar veren Çetin, harekete geçer. Çetin'in sürprizini öğrenen Asiye'yse beklenmedik bir hamle yaparak işin seyrini değiştirir. Ama iki sevgilinin hesaba katmadığı olaylar, onları bambaşka bir bilinmeze sürükler.

Taylan, yalıyı terk etti

Hale'nin dönmesiyle yalıyı terk etme kararı alan Taylan, diğer taraftan kendisini öldürmek isteyenlerin peşindedir. Bütün şüpheler Ömer'i işaret etmektedir. Taylan bunun üzerine harekete geçerken, beklenmedik şekilde olayların seyri değişir... Diğer taraftan Hale, yalıda Mehmet'le karşılaşır. Bir anda ortaya çıkan bu çocuğun gizemini çözmeye çalışır.

Haberin Devamı

Teneke mahallesinde olaylar durulmadı

Celal hastaneden çıkmıştır ve Pervin'in karşısına dikilir. Pervin içine düştüğü çıkmazdan kurtulmaya çalışacaktır.Ailesini toparlama çabasında olan Salim'in karşısına Asiye yeniden çıkar. Babasıyla barışmayı istemektedir. Salim yaşanan onca olaydan sonra, kızını affedecek midir?