Kalp Atışı 3. bölüm 2. fragmanı merak uyandırdı

Güncelleme Tarihi:

Kalp Atışı 3. bölüm 2. fragmanı merak uyandırdı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2017 10:40

Kalp Atışı 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı, yeni görüntülerle birlikte heyecan dozu arttı. Cuma akşamlarının yeni dizisi Kalp Atışı'nın yarın akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde Ali Asaf ve Eylül arasındaki çekim her geçen gün daha da artıyor. Büyükannesinin ameliyat raporlarına ulaşan Eylül korkunç bir oyunun içerisine giriyor. İşte Kalp Atışı 3. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti!

Haberin Devamı

Kalp Atışı yeni bölümü için geri sayım başladı. Lise yıllarında başlayan mucizelerle dolu bir aşkın öyküsünü çarpıcı bir şekilde aktararak diziseverlerin dikkatini çeken Kalp Atışı 3. bölümünde Ali Asaf ve Eylül aralarındaki çekime karşı koyamıyor. Babannesiyle ilgili gerçeklerin peşine düşen Eylül tehlikeli bir oyun oynuyor. Peki yeni bölümde başka neler olacak? İşte Kalp Atışı 3. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti!

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Oğuz’un bu tedirginliğini fark eden Bahar, Eylül ve Ali Asaf’ın arasını bozmak için bu sefer de bu kozu oynamayı dener. Eylül’ün acilden kaçan bir hastaya, soğukkanlılıkla gerçekleştirdiği sıradışı müdahale hastanede büyük yankı uyandırır. Ali Asaf’ın yıllar önce Eylül’ü kaybetme pişmanlığıyla, eline geçen her fırsatta kendisine destek çıkması, ikili arasında gerginliğe sebep olur. Mucizevi hayata tutunmaların yaşandığı hastanede, Sinan’ın kirli oyunlarından habersiz, büyükannesinin ameliyat raporlarına ulaşan Eylül’e, gerçeğe bulması için Ali Asaf’ın yardımı gerekmektedir. Üstelik sadece bunun için değil, hayatta kalabilmesi için de. Hastalarına mucizeler yaratan Eylül ve Ali Asaf’ın, bu sefer de kendi sevdiklerini gözlerinin önünde kaybetmemek için mucizeye ihtiyaçları vardır...   

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ali Asaf'ın yıllar sonra yeniden Türkiye'ye dönmesi ve Eylül ile aynı hastanede çalışmaya başlaması Bahar için tehlike çanlarının çalması anlamına geliyordu. Ali Asaf, Eylül ile aynı hastanede çalışacak olmaktan büyük mutluluk duyuyordu. Ancak yıllardır Ali Asaf'ı yeniden göreceği günü bekleyen Eylül bu durumdan pek de hoşnut olmaz. Çünkü rakibi Bahar, Ali Asaf'ın evli olduğunu söylemiştir. Bir yandan Eylül'ü Ali Asaf'tan uzak tutmaya çalışan Bahar, bir yandan da Ali Asaf'a yakınlaşmaya çalışmaktadır. Hastanenin genç ve yakışıklı asistan doktoru Alp, Eylül'e adeta tutulmuştur. Ali Asaf, Eylül'e yalnızca bir adım uzaklıktadır ancak Eylül onun bu adımı atmasına izin vermez. Ali Asaf, Türkiye'den ayrılırken Eylül'ü emanet ettiği en yakın arkadaşı Doktor Selim'i Eylül'le birlikte görmüştür. Bu durum karşısında ne yapacağını şaşırdı ve şüphelenmeye başladı... Eski bir hastane çalışanı Doktor Sinan'dan intikam almak için hastaneye gelmişti Ancak Eylül, bu defa da hem Sinan'ın hem de Ali Asaf'ın hayatını kurtarmıştır. Bu sırada Eylül'ün hastaneye gelişindeki asıl amacını hatırlatan bir karşılaşma yaşanmıştır. Yıllar önce, hayattaki tek varlığı olan babaannesinin ölümünden sorumlu tuttuğu Doktor Sinan ve Eylül karşı karşıya gelmişti. Spor salonunda karşılaşan Ali Asaf ve Eylül'ün arasındaki çekim kuveeti ekran başındaki herkesi etkisi altına aldı!

 

 

BAKMADAN GEÇME!